Fizica simpatica

Fizica simpatica
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 184
Format: 13x20
Categoria: Calculatoare

DESCRIERE

Cel mai bun îndrumar pentru cei certati cu fizica sau pentru cei care vor sa învete mai multe despre mecanica, relativitate, electricitate si magnetism, termodinamica...

Mai mult decât un manual, cartea este un ghid prietenos, amuzant si plin de provocari.

Daca aveati impresia ca fizica este materia aceea stufoasa, cu multe formule, probleme si definitii imposibil de retinut, mai gânditi-va o data!

Totul e mult mai usor atunci când explicatiile contin exemple din viata de zi cu zi, când limbajul folosit nu este unul academic si când accentul e pus nu doar pe materia care trebuie predata, ci si pe motivele pentru care ar fi bine sa stim mai multe despre fizica.

La urma urmei, de ce sa învatam la fizica?

Poate pentru ca suntem curiosi sa stim de ce se taie maioneza, cum arata câmpul electromagnetic, de ce e cerul albastru si de ce nu poate exista omul invizibil?

Sau poate pentru ca fizica si matematica ne ordoneaza mintea si o minte ordonata ne ajuta în orice situatie, indiferent cu ce ne ocupam (matematician, fotomodel sau director de hotel).

Fizica simpatica ne demonstreaza ca aceasta materie temuta de atâtia dintre noi si plictisitoare pâna peste poate pentru altii, este poate cea mai frumoasa materie din liceu. Dati-i o sansa si veti putea spune dupa ce o cititi: QED.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.021 sec