Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Spete si grile. Editia a 2-a

Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Spete si grile. Editia a 2-a
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-27-0156-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 424
Categoria: Civil

DESCRIERE

Fisele de procedura civila, aflate la a doua editie, se prezinta sub forma unui instrument util destinat asimilarii cunostintelor teoretice si practice necesare pentru promovarea examenelor. La elaborarea lucrarii, autoarele au urmarit tematica propusa pentru admiterea la INM si pentru examenul de primire in profesia de avocat, astfel incat institutiile prezentate au in vedere, in primul rand, materia necesara sustinerii cu succes a acestor examene.

Notiunile sunt prezentate schematic, concis, sub forma unor fise. In prima parte, care este si cea mai cuprinzatoare, sunt analizate din punct de vedere teoretic institutiile dreptului procesual civil, fiind evidentiate inclusiv raspunsurile venite in intampinarea celor mai des intalnite probleme din practica, ce se regasesc adesea in randul intrebarilor de examen.

Fisele se remarca prin numeroase exemple, care faciliteaza insusirea materiei si disting volumul de fata printre altele de acelasi gen. Cea de-a doua parte a lucrarii este dedicata testelor grila si spetelor, a caror rezolvare corecta inlesneste asimilarea informatiilor parcurse.

Cartea este adresata, cu precadere, celor care se pregatesc pentru sustinerea examenelor de primire in profesiile juridice (avocatura, magistratura etc.), dar poate constitui si un eficient suport de seminar la disciplina Drept procesual civil.

Editia a doua a lucrarii este revizuita si completata in conformitate cu prevederile Legii nr. 138/2014, ce aduce multiple modificari Codului de procedura civila (cele mai notabile privind executarea silita) si cu Decizia Curtii Constitutionale nr. 462/2014.
Titlu: Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Spete si grile. Editia a 2-a
Autori: Gabriela Raducan, Madalina Dinu
Editura: Hamangiu
Pagini: 424
Data aparititei: 18 Noiembrie 2014
Format: Carte brosata
ISBN: 978-606-27-0156-7

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.142 sec