Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura - Spete si grile

Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura - Spete si grile
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-27-0006-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 424
Format: 17x24
Categoria: Civil

DESCRIERE

Data aparitiei: 11 August 2014

”Fisele procedura civila se prezinta sub forma unui instrument util destinat asimilarii cunostintelor teoretice si practice necesare pentru promovarea examenelor. La elaborarea lucrarii, autorii au urmarit cu precadere tematica propusa pentru admiterea la INM si pentru examenul de primire in profesia de avocat, astfel incât institutiile prezentate au in vedere, in primul rând, materia necesara promovarii acestor examene.

Notiunile teoretice sunt prezentate schematic, concis, rezumativ, fiind evidentiate elementele specifice fiecarei institutii sub forma unei fise, acestea fiind totodata insotite de teste grila si spete in vederea verificarii cunostintelor.

Fiecare tema este structurata in trei parti, in prima parte este analizata din punct de vedere teoretic institutia dreptului procesual civil, fiind evidentiate inclusiv raspunsurile venite in intâmpinarea celor mai des intâlnite intrebari şi probleme din practica. Fiecare fisa este urmata apoi de teste grila, al caror scop este verificarea insusirii cunostintelor (partea a doua), iar partea a treia este alocata spetelor, a caror rezolvare corecta asigura garantia asimilarii informatiilor specifice dreptului procesual civil.

Lucrarea este adresata in primul rând celor care se pregatesc pentru sustinerea examenelor de primire in profesiile juridice (avocatura, magistratura), dar si acelora care urmaresc doar verificarea asimilarii materiei prin intermediul testelor grile si al spetelor ce insotesc fiecare fisa.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.016 sec