Fise de drept penal. Partea generala

Fise de drept penal. Partea generala
Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 250
Format: 21x29,5
Categoria: Penal

DESCRIERE

Data aparitiei: Iulie 2012


Ideea acestei carti s-a conturat, pornind de la lipsa unui instrument util si facil in asimilarea si recapitularea rapida a materiei esentiale pentru examenele consacrate din domeniu.

In cadrul fiselor tematice, prezentarea institutiilor de Drept penal, Partea generala este realizata schematic, clar concis si reusind sa reuneasca toate cunostintele teoretice si practice esentiale pentru orice examen.

In structurarea materiei a fost avut in vedere ansamblul subiectelor date in ultimii cinci ani la examenele de admitere in barou, definitivat in avocatura, admitere in INM si magistratura, de capacitate ale magistratilor si de licenta din principalele centre universitare.

Structura si grafica acestei carti sunt inedite si au fost special concepute astfel incat sa asigure acoperirea intr-un timp scurt a materiei. Fiecare fisa contine o parte teoretica si o parte practica, ce ofera atat informatii teoretice tehnice si precise, dar si principalele solutii jurisprudentiale ale instantelor romane incepand cu anul 1969 pana in prezent.

De asemenea, fisele dedicate institutiilor de Drept penal - Partea generala cu o larga expunere practica sunt insotite de modele de minute ale hotararilor judecatoresti in scopul conturarii unei imagini complete a modului in care textele de lege se reflecta in actele procesuale, dar si al deprinderii metodologiei intocmirii acestora.

Astfel, lucrarea permite celor care au studiat orice curs, manual sau tratat de Drept penal - Partea generala sa verifice daca materia a fost bine asimilata, asigurand astfel posibilitatea unei recapitulari eficiente si rapide.

Date tehnice

Titlu: Fise de drept penal. Partea generala
Pret: 44,00 RON
ISBN: 978-973-127-866-7
Format: A4 21 x 29,5 cm
Pagini: 250

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec