Fii motivat! ADN-ul motivaţional şi succesul în viaţă

Fii motivat! ADN-ul motivaţional şi succesul în viaţă
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 336
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Cartea Fii motivat! subliniază credinţa autoarei că oamenii se pot schimba cu adevărat. Tamara Lowe a cercetat opt ani problema motivaţiei, iar apoi a scris lucrarea de faţă, în care avansează ideea că oamenii se nasc cu un ADN motivaţional specific, care ne distinge la fel ca grupa sanguină sau culoarea ochilor. Există patru principii motivaţionale, spune ea: 1) oamenii au motivaţii diferite, adică nu au cum să urmeze aceiaşi paşi în vederea acestui proces; 2) fiecare persoană învaţă un tipar motivaţional absolut unic; 3) ceea ce-l impulsionează pe un om s-ar putea să nu-l motiveze deloc pe un altul; 4) toate tiparele motivaţionale sunt bune, niciunul nu este rău.
Cartea cuprinde un test din care poţi afla ce anume te stimulează, precum şi conexiuni între motivaţie şi rolurile pe care le îndeplinim de-a lungul vieţii, ca acela de părinte, de profesor sau chiar de lider, pentru fiecare dintre acestea având nevoie să fim motivaţi sau să ştim să-i impulsionăm pe cei din jur.După scrierea acestei cărţi, autoarea a pus bazele unor seminarii foarte apreciate, prin care a schimbat viaţa a mai mult de două milioane de oameni, determinându-i să ia măsuri semnificative în plan financiar, profesional sau personal.
Referindu-se la seminariile ei, The Washington Post le-a numit „un campionat al succesului“. Time Magazine i-a numit pe tamara şi pe adepţii ei „echipa de vis în materie de motivaţie“, iar TheNew York Times a spus despre ei că „îi conduc pe agenţii de vânzări, pe antreprenori şi pe directorii executivi la performanţe nebănuite“. The Wall Street Journal vorbeşte, de asemenea, despre seminarii ca despre „un agreabil şi inedit tur de forţă“ în materie de motivaţie.

„Revoluţionară şi inspirată! Fie că eşti student, antreprenor sau director, trebuie neapărat să citeşti această carte!“
Rick Belluzzo
Fost preşedinte la Microsoft
„Citeşte cartea Tamarei Lowe, dacă vrei să ai o viaţă mai fructuoasă!“
George H. Ross
Vicepreşedinte la The Trump Organization
„Prima regulă a succesului e să citeşti această carte, iar apoi să treci la treabă!“
Phil Town
Autor şi analist financiar la MSNBC/CNBC
„O carte care te face să deschizi bine ochii şi să-ţi analizezi viaţa sub aspectele profesional şi personal. Îndemnul meu e să fii motivat şi s-o citeşti!“
John C. Maxwell
Autorul bestsellerului Meditaţi!TAMARA LOWE a crescut pe străzile oraşului New Orleans. La vârsta de 10 ani a început să consume droguri, la 12 ani era dealer. După ce a împlinit 20 de ani, în viaţa ei s-a produs o schimbare fundamentală: a renunţat la droguri, şi‑a reluat studiile şi a decis să‑şi dedice viaţa ajutorării tuturor celor care aflaţi în situaţii‑limită: dependenţi de droguri, alcoolici, săraci, victime ale abuzurilor.
A devenit un orator şi un consultant apreciat pe plan mondial în problemele strategiei motivaţionale a acţiunilor umane. În această calitate a lucrat cu preşedinţi ai SUA (Gerald Ford, Ronald Reagan, George Bush, Bill Clinton), cu lideri politici (Margaret Thatcher, Benjamin Netanyahu, Mihail Gorbaciov), cu celebrităţi din lumea artistică, de afaceri, a activităţilor sociale.
Este cofondator şi vicepreşedinte executiv al Get Motivated Seminars, Inc. Activitatea Tamarei Lowe a fost elogiată în USA Today, Wall Street Journal, Time, People şi în emisiuni precum 60 Minutes şi la canalul CNN.
Titlu original: Get Motivated! Overcome Any Obstacle, Achieve Any Goal, and Accelerate Your Success with Motivational DNA
Anul apariţiei: 2012
Număr pagini: 336 / Format: 13 × 20,10 cm
Traducător: Adina Oancea
Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)
ISBN: 978-606-588-326-0

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec