FIEFUL 6 SEPTIMUS HEAP

FIEFUL 6 SEPTIMUS HEAP
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 640
Format: 14x18

DESCRIERE

• Septimus Heap – o serie bestseller naţional şi internaţional; • Warner Bros. Pictures a achiziţionat drepturile a şapte cărţi din serie pentru a le transpune pe marele ecran; • Filmul după prima carte din serie, MAGIE, va fi produs de Karen Rosenfelt, iar Angie Sage va fi producător executiv; • Serie tradusă în peste 30 de limbi.

În cea de-a şasea carte a acestei serii magice, Alther Mella este izgonit, un Fief întunecat învăluie Castelul, iar un dragon întunecat se află în libertate. Septimus Heap trebuie să-şi folosească toată priceperea pentru a salva de la distrugere Castelul şi Turnul Vrăjitorilor. Şi pentru aceasta, trebuie să pătrundă în Întuneric, dar nu o poate face singur. Cu ajutorul Jennei, al lui Alther Mella, Marcellus Pye şi fratelui înstrăinat al lui Septimus, Simon Heap, Septimus şi Marcia Overstand se luptă cu Întunericul acaparator. Oare va reuşi Septimus să-şi apere lumea magică?

Scrisă cu bine-cunoscutul umor al lui Angie Sage, SEPTIMUS HEAP, CARTEA A ŞASEA: FIEFUL este o captivantă aventură fantastică, plină de momente surprinzătoare, de emoţii neaşteptate şi de întâmplări amuzante.

Intră în lumea lui Septimus Heap pe www. septimusheap. com pentru jocuri magice şi multe altele! Intră pe Twitter la @StanleyMsgRat pentru ultimele informaţii de la Şobolanul Mesager Confidenţial!
Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0182 sec