Fericiţi cei însetaţi

Fericiţi cei însetaţi
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-707-884-1
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 284
Format: 13x20

DESCRIERE

Inspectorul de poliţie Hanne Wilhelmsen este chemată la o macabră scenă a crimei de la periferia oraşului. Un şopron abandonat e scăldat în sânge. Pe un perete, un număr din opt cifre însângerate. Nu există niciun cadavru.
Atunci când mai multe numere însângerate sunt găsite în locuri izolate prin tot oraşul, colegul Hannei, Håkon Sand, face o descoperire surprinzătoare: acestea corespund numerelor de dosar ale străinilor imigranţi. Toate aparţin unor femei dispărute. E posibil ca un criminal în serie să bântuie pe străzile din Oslo? Şi cum se face că acesta are acces la anumite date secrete?
Pe măsură ce pistele se ramifică, victima unui cumplit caz nerezolvat de viol şi tatăl ei se hotărăsc să-şi facă singuri dreptate. Hanne şi Håkon descoperă curând că nu sunt singurii care-l vânează pe ucigaş.

"Aceeaşi eroină cu care empatizăm singuralizează al doilea roman al lui Anne Holt din seria Hanne Wilhelmsen." - Publishers Weekly

"Curajul şi onestitatea de care dă dovadă poliţista Hanne Wilhelmsen îi asigură romanului un loc important în literatura poliţistă scandinavă şi o primire călduroasă din partea fanilor genului care au citit totul de la Slaughter la Nesbø." - Booklist

"Anne Holt reînvie genul poliţist clasic, aşa cum a fost el creat de Agatha Christie." - Red Magazine

"Un omagiu fascinant, extrem de modern adus romanului poliţist clasic." - Der Spiegel

În al doilea roman dintr-o serie devenită bestseller internaţional, inspectorul de poliţie Hanne Wilhelmsen intră într-o cursă contracronometru pentru a opri atât un ucigaş, cât şi un tată disperat, pornit să se răzbune.

Fost ministru al justiţiei şi avocat, jurnalist de televiziune şi reporter, Anne Holt este autoarea unor serii de romane poliţiste ce au cunoscut un succes imens în ţările scandinave, fiind ulterior traduse în peste 25 de limbi.
A fost recompensată cu mai multe premii, printre care Riverton Prize şi The Norwegian Booksellers' Prize. În 2012 a fost nominalizată la Edgar Award. De asemenea, a fost nominalizată la Shamus Award şi Macavity Award. În octombrie 2012, lui Anne Holt i s-a acordat Great Calibre Award of Honor în Polonia pentru întreaga operă.
Fericiţi cei însetaţi este al doilea roman din seria detectivei Hanne Wilhelmsen, serie deschisă de Zeiţa oarbă, apărut la Editura Trei în 2013.

Nr. de pagini: 264

ISBN: 978-973-707-884-1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec