Fericiti cei fericiti

Preț: 22,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-3787-4
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 176
Format: 13x20

DESCRIERE

Traducere din limba franceza si note de Luiza Vasiliu

Considerat de critici drept cel mai frumos text de pina acum al Yasminei Reza, Fericiti cei fericiti este marele roman al dezolarii umane.

O succesiune de scene conjugale viciate de certuri, minciuni si infidelitati, Fericiti cei fericiti consemneaza esecul final al cuplului. Deopotriva tulburator si plin de umor, romanul este strabatut de o adinca melancolie a celor invinsi in dragoste, sfirsind intr-o covirsitoare singuratate.

„«Pina si viata, de la un punct incolo, e o valoare prosteasca.» Frumos roman al maturitatii — unul dintre primele sale romane «adevarate», de altfel —, ultima carte a autoarei de piese de teatru si cineastei Yasmina Reza infricoseaza intr-un fel aparte prin ironia implacabila, prin umorul ei peste poate de negru.” (Télérama)

„Yasmina Reza orchestreaza cu multa agilitate aceasta rasucire de clisee antropologice. Ne-ar placea ca uneori o pasiune, o ade-varata nebunie, o ardere mai completa sa transcenda vodevilul existentei. Yasmina Reza este un adevarat Beckett cu bigudiuri.” (Le Figaro)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0145 sec