Fericirea care durează

Fericirea care durează
Preț: 27,30 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2013
Pagini: 90
Format: 15x22

DESCRIERE

Mici poveşti de viaţă, transcrieri din seminarii de constelaţii familiale sunt utilizate pentru a descrie şi a demonstra ceea ce autorul numeşte "Legile iubirii", şi modul cum perturbările acestor legi într-o generaţie, creează "moşteniri" pe care generaţiile următoare trebuie să le poarte. Autorul a descoperit că iubirea singură nu este suficientă. Pentru ca iubirea să înflorească într-o familie ea trebuie însoţită de adevăr şi are nevoie de ordine.

Obiectul de studiu al constelaţiilor familiale este reprezentat de încurcăturile familiale, adică modul cum distorsiunea apărută într-o generaţie - şi care afectează generaţiile care urmează - poate fi abordată, cunoscută şi vindecată, prin restabilirea ordinii fireşti a lucrurilor. Odată ce forţele profunde care acţionează într-un sistem familial sunt recunoscute şi respectate ele pot fi redirecţionate spre vindecare.

Legile sistemice ale iubirii ne influenţează la fel de mult cum, spre exemplu, un copac este influenţat de mediul în care creşte. Dacă arborele este capabil să se echilibreze între gravitaţie şi lumina solară, în mod natural va creşte vertical, cu ramurile egale şi echilibrate. în această formă este mult mai stabil. Dacă, totuşi, nu este capabil să se alinieze normal la toate forţele care îl influenţează, poate din cauză că este poziţionat pe peretele unei stânci, se va adapta, crescând atât de drept pe cât jocul forţelor sistemice care acţionează asupra sa - vântul, solul, gravitaţia şi soarele - îi permite. Un asemenea arbore nu este cu nimic mai prejos decât unul care creşte într-un parc. Ambii sunt subiectul aceloraşi legi ale naturii, deşi dinamica mediului lor exercită presiuni diferite asupra lor, şi, astfel, fiecare îşi găseşte cel mai bun echilibru sistemic care îi este la îndemână.

Legile sistemice sunt la fel de simple ca şi legile naturale, şi, de aceea le putem denumi legile naturale ale iubirii, sau ordinea naturală a lucrurilor. Bert Hellinger a redescoperit cum o multitudine de dificultăţi personale, relaţionale, fizice au rădăcini în ignorarea ordinii naturale a lucrurilor, a ordinii naturale a iubirii.

Care este ordinea naturală a iubirii? Care este ordinea pe care o creează adevărul?

Să redescoperim împreună ceea ce permite fluxului de iubire să curgă din nou în sistemele noastre familiale.

Ion Bucur

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.1427 sec