Fericire ACUM! Ce spune înţelepciunea eternă despre cum să te simţi bine RAPID

Fericire ACUM! Ce spune înţelepciunea eternă despre cum să te simţi bine RAPID
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

„Într-o lume în care prevalează tristeţea şi suferinţa cea mai atroce, cartea lui Robert Holden, Fericire ACUM!, este un izvor nesecat de bucurie! Cartea oferă o formulă uşoară şi inspiraţională a fericirii şi bucuriei care reprezintă dreptul tău prin naştere. Consider această carte un veritabil dar şi nutresc speranţa că va fi citită de milioane de oameni.”

– John Bradshaw, autorul cărţii Crearea iubirii

Fericire ACUM! este o explorare radicală şi fantastică a unuia din cele mai preţuite scopuri în viaţă. Bogată în perspective şi înţelepciune pragmatică, lucrarea prezintă un mesaj de speranţă şi vindecare profundă pentru o generaţie prea ocupată cu vânarea fericirii pentru a o mai experimenta cu adevărat.

Robert Holden, Ph.D., face o prezentare personală, plină de afecţiune şi de umor, a manierei în care a creat Proiectul Fericirea, în cadrul căruia desfăşoară o muncă de pionierat. Printr-un amestec imaginativ de poveşti, exerciţii, meditaţii, poeme şi rugăciuni, Robert ne împărtăşeşte filozofia sa distinctă şi cea mai bună manieră de „practicare a fericirii”.

Vizionară şi pragmatică, provocatoare şi plină de compasiune, cartea Fericire ACUM! prezintă o serie de secrete nepreţuite ale adevăratei preţuiri de sine, abundenţei de zi cu zi, relaţiilor bazate pe iubire, succesului interior şi bucuriei durabile – începând din ACEST MOMENT!

Cea mai mare durere dintre toate este dată de teama că fericirea ne-ar putea evita pentru totdeauna; cea mai mare bucurie dintre toate este realizarea faptului că potenţialul de a fi fericit ne stă la dispoziţie chiar acum şi de-a pururi.
Caracteristici
Numărul de pagini: 329
Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 2,2
I.S.B.N.: 978-606-8420-59-2
Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: Happiness Now!: Timeless Wisdom for Feeling Good FAST

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec