Feng Shui. Sfaturi pentru o viata mai buna

Feng Shui. Sfaturi pentru o viata mai buna
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 216
Format: 13x20
Categoria: Feng Shui

DESCRIERE

Înca din cele mai vechi timpuri oamenii stiau cum sa-si foloseasca cunoasterea pentru a se armoniza cu natura. Aceasta cunoastere intuitiva, îmbogatita cu viata si experientele traite de fiintele umane în procesul transformarii a dat nastere la Feng Shui. Timp de secole, Feng Shui a amplificat norocul si a îmbunatatit viata celor care l-au aplicat, dând nastere unor numeroase beneficii si avantaje.
„Feng Shui - Sfaturi pentru o viata mai buna” ne poate ajuta sa corectam dezechilibrele din viata noastra si sa atragem schimbarile pozitive pe care le dorim. Practicantul Feng Shui - David Daniel Kennedy a adunat aici mai mult de 200 de remedii Feng Shui, pe cât de simple pe atât de eficiente, pe care le-a structurat pe capitole în functie de domeniile de viata: bogatie, familie, cariera, iubire, creativitate, sanatate.
Tematica acestei carti se refera la schimbarea mediului pentru a amplifica norocul si prosperitatea, creându-ne astfel o viata mai buna. Modalitatile recomandate sunt foarte practice si eficiente pentru a ne schimba caminul si biroul de lucru, astfel încât sa ne putem bucura mai mult de viata. Daca doriti sa deveniti mai bogat, sa va bucurati de o stare de sanatate mai buna si de un camin mai confortabil, veti gasi aici toate tehnicile de care aveti nevoie.

Fragment din carte

„Invocati o stare mai buna de sanatate fizica si spirituala cu ajutorul unor imagini vindecatoare sau naturale.
Toate traditiile culturale si spirituale au avut personalitati umane sau divine considerate ca având mari puteri vindecatoare. Acesti maestri, sfinti patroni, îngeri si divinitati vindecatoare i-au ajutat întotdeauna pe oamenii care le-au solicitat ajutorul în momente dificile. O cale simpla, dar extrem de eficienta, de a intra în rezonanta cu înalta lor energie consta în a aseza în caminul dumneavoastra pictura sau sculptura unei asemenea figuri divine, care are o semnificatie speciala pentru dumneavoastra. Crearea unui mic altar, sau a unui loc special în casa dumneavoastra (de preferinta în centrul ei), închinat acestei ipostaze a divinitatii, va amplifica chi-ul vindecator în întreaga casa”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec