Feminitudine - O scufundare în misterul adânc al fiinţei tale

Feminitudine - O scufundare în misterul adânc al fiinţei tale
Preț: 80,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Este o carte care îti poate schimba viata, schimbându-ti perspectiva despre tine însăti.

Esti mult mai mult decât ai crezut. În tine se află, încă adormită, Zeita, Marea Mamă si Iubita cosmică, dimensiuni arhetipale despre care doar ai citit poate, dar care, acum vor fi trezite la viată prin Constientă. Căci această carte este un instrument al Constientei de Sine.

Toate acestea nu sunt doar cuvinte, ci stări ale Fiintei tale, care asteaptă, din timpuri imemoriale să se manifeste. Suntem aici, în aceste corpuri si în aceste vieti, pentru a exprima complet toate potentialurile noastre. Tot ceea ce suntem. Pentru a ne aminti.

Această carte este un instrument al reamintirii si, fără nici o îndoială, una dintre Cărtile Maestrului Interior – Elena Francisc.

Feminitudine este mai mult decat un instrument de dezvoltare este mai degraba o sinteză a cunoaşterii energiilor feminine. Acest fel de a cunoaşte femeia şi ceea ce este femeiesc, a făcut posibilă naşterea, într-un mod amical şi aproape carnal, a unui joc de cărţi destinat să devină suportul, revelatorul, puntea dintre conştient şi inconştient.


Kitt-ul FEMINITUDINE contine cincizeci şi cinci de cărţi de tarot, cincizeci şi cinci de feţe, elementele unui puzzle personal adesea incomplet şi al cărui sens este câteodată mascat. Misterul rămâne deschis.

Autoarea ne propune acest joc ca pe o aventură a conştiinţei şi a întoarcerii la surse. O carte trasă din cotidian corespunde, de asemenea, unui timp al interiorizării, al ascultării de sine şi de intuiţie. O carte reprezintă, de asemenea, un unghi de abordare, o invitaţie la reflecţie, o manieră de fertilizare a căutării, o practică, un memento.
Caracteristici
Numărul de pagini: 220 + 55 cărţi tarot
Formatul în cm. (l x L): 17 x 24

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec