Femeia multiorgasmica

Preț: 35,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 304

DESCRIERE

Femeia multiorgasmica. Descopera dorinta, placerea si vitalitatea - Mantak Chia, Rachel Carlton Abrams

…cartea îmbină secretele practicilor sexuale orientale străvechi cu ştiinţa sexualităţii occidentale.

Femei de toate vârstele, implicate într-o relaţie de cuplu sau singure pot beneficia de exerciţiile prezentate în această carte şi pot învăţa să trăiască orgasmul oricând şi ori de câte ori doresc.

Ele vor putea prelungi aceste orgasme, expansionându-le şi trăindu-le în întregul trup. Trăirea orgasmului este doar începutul.

Cartea dezvăluie un secret străvechi, care a câştigat recent sprijinul ştiinţei moderne: putem trăi o viaţă cu adevărat sănătoasă dacă ne conectăm la sursa bunăstării noastre generale – energia erotică.

Prin exerciţii ghidate pas cu pas, femeile sunt îndrumate către valorificarea energiei erotice într-un mod care le hrăneşte şi le îmbogăţeşte întreaga fiinţă: trupul, mintea şi sufletul.

"Această carte plăcută la citit oferă descrieri practice şi dare ale modalităţilor prin care femeile se pot bucura de senzualitatea şi plăcerea lor erotică. Îmi place accentul care se pune pe plăcere şi nu doar pe orgasm şi orgasme multiple. Combinarea informaţiilor şi exerciţiilor orientale şi occidentale ajută femeile să se bucure de sănătatea lor sexuală, la toate vârstele." - Prof. Dr. Beverly Whipple profesor la Universitatea Rutgers din New Jersey, coautoare al lucrării Punctul G şi Alte Descoperiri despre Sexualitatea Umană

"A citi Femeia multiorgasmică este ca şi când ai sta de vorbă cu o prietenă, doctor în medicină, care se focalizează pe sănătatea sexuală feminină şi cunoaşte totul despre arta străveche a practicilor sexuale taoiste. Mai multe femei vor avea acces total la plăcerea erotică şi la trăirea erosului multiorgasmic, graţie instrucţiunilor ei simple. Un ghid pentru femeile care doresc să experimenteze orgasmele multiple." - Lou Paget, autor al cărţii Cum să fii un mare amant şi Marele O

Fragmente din carte:

…de ce dorinţa erotică preocupă atât de mult femeile? Poate datorită faptului că este un fel de barometru pentru starea de bine a femeii. Atunci când sunteţi fericită, odihnită, destinsă, sănătoasă şi există cineva care vă susţine şi vă iubeşte, vă este mult mai uşor să resimţiţi plăcerea.

Totuşi, cea mai mare parte dintre noi trăim o viaţă în care trebuie să facem faţă unuia sau mai multor obstacole. Mai mult decât atât, există numeroşi factori fizici care pot influenţa dorinţa, fiind mai puţin important dacă în alte domenii vă simţiţi extraordinar de bine.

Daca aţi veni la mine la consultaţie, plângându-vă de o lipsă cronică a libidoului sau chiar de inexistenţa acestuia, aş încerca să descopăr factorii fizici susceptibili de scăderea libidoului, în special factorii hormonali.

De fapt, petrec o bună parte a timpului meu sfătuind femeile care sunt în preajma menopauzei sau la menopauză şi al căror libido este mediocru. (Dată fiind importanţa acestui subiect pentru atât de multe femei, am realizat un studiu aprofundat al libidoului şi al menopauzei în capitolul 8).

Mamele care alăptează se confruntă la rândul lor cu o diminuare a dorinţei erotice din cauza modificării secreţiilor hormonale. Din fericire, la cea mai mare parte a femeilor libidoul revine în momentul în care copilul este înţărcat.

V-aş mai pune de asemenea întrebări despre eventualele boli cronice şi despre remediile pe care le luaţi (din medicina alopată sau fitoterapie).

Numeroase medicamente afectează libidoul, după cum am listat în apendicele de la finalul cărţii, unde am menţionat şi condiţiile fizice care interferează cu pulsiunea erotică.

Dacă descoperiţi că aveţi aceste probleme, vă recomand să vă consultaţi medicul în momentul în care începeţi realizarea exerciţiilor prezentate în această carte.

Cauzele cel mai des întâlnite care alterează dorinţa sunt două: depresia şi anxietatea. Diminuarea pulsiunii erotice este o manifestare obişnuită în cazul depresiei, figurând printre criteriile stabilirii diagnosticului.

Depresia este relativ uşor de tratat în zilele noastre, atât în cadrul psihoterapiei, cât şi cu remedii (alopate sau ayurvedice). Am văzut femei ¥revenind din mormânt", după cum declarau chiar ele, la mai puţin de o lună de la începerea tratamentului. Adesea, ameliorarea dispoziţiei este însoţită de o creştere a libidoului.

Totuşi, antidepresivele chimice pot diminua libidoul şi capacitatea orgasmică; tocmai de aceea, recomandăm tratamentul pe bază de remedii naturale. Dacă depresia este una dintre problemele voastre, urmaţi un tratament adecvat. Sunt şi remedii care nu afectează pulsiunea erotică.

Din cauza durerilor sau a infecţiilor vaginale cronice, multe femei au probleme în a fi active din punct de vedere erotic. Aceste situaţii sunt atât de des întâlnite şi atât de neînţelese, încât am consacrat capitolul 9 explicării modului de întreţinere a sănătăţii şi a capacităţii de a experimenta plăcerea, cu ajutorul unei abordări holistice.

După ce am examinat posibilele obstacole fizice şi emoţionale în calea plăcerii, vă voi incita să vă analizaţi viaţa în ansamblul ei. în ce mod munca şi programul vă afectează capacitatea de a resimţi plăcerea? Suferiţi de oboseală cronică? Vă simţiţi stresată în cea mai mare parte a timpului? Relaţia cu iubitul încurajează sau diminuează această dorinţă? Ce gândiţi despre trupul vostru şi în ce măsură acceptaţi să-l împărtăşiţi cu iubitul vostru?

Am început să luăm în considerare aceste probleme în chestionarul din capitolul precedent şi vom continua examinarea într-un mod mult mai detaliat.

Cu toatele am avut, poate, experienţe care ne-au scăzut capacitatea de a simţi plăcerea. Uneori, viaţa este atât de copleşitoare sau atât de monotonă, încât avem impresia că nu vom mai ajunge niciodată să ne bucurăm de dorinţă.

Din punctul meu de vedere, barierele fizice şi emoţionale pot fi depăşite, astfel încât toată lumea să fie capabilă să simtă dorinţă şi pasiune. Următoarea secţiune cuprinde o viziune care vă va ajuta să vă reamintiţi de dorinţa inerentă a trupului…


CUPRINS:

Introducere - Puterea plăcerii

Capitolul 1 - Propriul potenţial erotic

Capitolul 2 - întreţinerea focului interior

Capitolul 3 - Inima, sufletul, erotismul

Capitolul 4 - Orgasmul: o binecuvântare

Capitolul 5 - Calea către orgasm

Capitolul 6 - Orgasmul întregului trup

Capitolul 7 - Orgasmele multiple şi dincolo de ele

Capitolul 8 - Sfaturi pentru a fi mereu sănătoase şi active erotic

Capitolul 9 - Sănătatea sexuală şi modalităţi de vindecare

Apendice - Boli curente şi medicamente susceptibile de a diminua plăcerea erotică
Lista exerciţiilor
Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0183 sec