Fata fantoma

Fata fantoma
Preț: 39,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 540

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Vali Florescu

Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit!

Lara Lington a avut intotdeauna o imaginatie debordanta, dar iata ca, dintr﷓odata, imaginatia asta a ei a cam inceput sa﷓si faca de cap! Femeile tinere, obisnuite, la vreo douazeci si ceva de ani, care incearca sa-si vada de viata lor, sa-si faca o cariera, nu sint vizitate de fantome, nu ? Si totusi, se pare ca spiritul stramatusii Sadie, nelinistit, si-a gasit o forma de manifestare in lume si e hotarit sa ramina prin preajma Larei, pina cind aceasta ii va indeplini dorintele. Cumva, ajutindu-si stramatusa in vinatorea ei de comori, Lara descopera ca propria ei viata a devenit interesanta si romantica. Ramine sa vedem care e, pina la urma, sensul acestei fantastice intilniri...

„Incercati numai sa va imaginati: o poveste cu o fantoma care adora jazzul, birfa si comenteaza in permanenta, cu o mirare inocenta si ironie fina, lumea de azi! Sophie Kinsella este, intr-adevar, o maestra a comediei cu aceasta incintatoare aventura intr-una dintre cele mai incitante metropole ale lumii.” (Publishers Weekly)

„Fata fantoma este o poveste romantica, plina de umor, care propune o viziune aparte asupra lumii tensionate din ziua de azi, lasindu-se condusa de o voce deosebit de ironica – si de intrigata – a trecutului.” (Daily Mail)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0533 sec