FARMACIA VERDE

FARMACIA VERDE
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 504

DESCRIERE

Cele mai noi descoperiri si remedii fitoterapeutice pentru diverse boli si afectiuni, produse de expertul incontestabil in domeniul plantelor medicinale.
In cele mai adanci locuri ale junglei, ale padurilor si ale gradinilor din lumea intreaga se ascund mii de remedii naturale eficace, in intregime lipsite de toxicitate.
In paginile cartii Farmacia verde, James Duke, cel mai cunoscut expert american in domeniul plantelor medicinale, impartaseste cu noi stiinta ascunsa a nenumaratelor sale cure naturale. El ne arata cum sa amelioram starea sanatatii noastre, cum sa avem picioarele si formele ideale, cum sa ne recastigam vitalitatea emotionala, fizica si mintala pentru a ne vindeca, si mai presus de orice, cum sa folosim plantele medicinale pentru a preveni bolile.
Farmacia verde cuprinde si instructiuni usor de urmat pentru prepararea compreselor, ceaiurilor si infuziilor.
  • Pentru artroza: un remediu nou, in intregime natural care ia durerea cu mana.
  • Pentru afectiunile inimii: o planta care scade presiunea sangelui, fara efectele secundare ale medicamentelor sintetice.
  • Pentru hipercolesterolemie: cereale gustoase cu o putere de scadere a colesterolului de trei ori mai mare decat taratele de ovaz.
  • Pentru migrene: o planta care inlatura vederea incetosata si sacaitoarele dureri de cap.
  • Pentru osteoporoza: o sursa de calciu care protejeaza de afectiuni intreaga structura osoasa.
  • Pentru riduri: o lotiune din plante care intinereste si lumineaza tenul.

James A. Duke s-a specializat in botanica la Universitatea North Carolina si a urmat studii postdoctorale la Washinghton University si Missouri Botanical Garden. A lucrat timp de 30 de ani la Departamentul de Agricultura al S. U. A., unde s-a ocupat de studiul plantelor medicinale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec