Fara indurare 2 vol.

Fara indurare 2 vol.
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

PRIMA LEGE – Cartea a II-a


Secrete străvechi ies la iveală, bătălii sângeroase aduc victorii și înfrângeri. Adversarii neînduplecaţi au parte de iertare, dar numai după ce sunt trataţi fără îndurare.
Cum să aperi un oraș înconjurat de dușmani și înţesat de trădători, când nu ai încredere în aliaţi, iar înaintașii au dispărut fără urmă? Iată situaţia-limită cu care se confruntă Glokta.


Bayaz, primul dintre Magi, conduce o ceată de aventurieri într-o misiune periculoasă, prin ruinele trecutului. Cea mai vânată femeie din Sud, cel mai temut bărbat din Nord și cel mai egoist băiat din Uniune fac o alianţă ucigătoare. Și poate că au chiar o șansă de a salva omenirea.


„Nimeni nu scrie un fantasy mai dur decât Joe Abercrombie, iar a doua carte a trilogiei Prima lege o confirmă. Personajele sale sunt însetate de glorie, iar cititorul simte că și el ia parte la acţiune. Îndrăzneţ și captivant, acest al doilea roman demonstrează că Abercrombie se îndreaptă spre un statut de superstar.“
Jeff VanderMeer


„Fără îndurare este urmarea excelentă a volumului Tăișul sabiei, opera unui autor care scrie o literatură fantasy incitantă, pentru cititorii dornici și să se delecteze, și să fie provocaţi.“
SFF World

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0475 sec