FANTOMELE DIN ALTĂLUME. TARA DUNCAN

FANTOMELE DIN ALTĂLUME. TARA DUNCAN
Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 656

DESCRIERE

Lumea Tarei este în mare primejdie!

Din greşeală, Tara şi Cal deschid un portal către CealaltăLume şi sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să se reîncarneze.

În doar câteva ore, Împărăteasa, miniştrii, toţi ceilalţi reprezentanţi ai puterii sunt posedaţi de fantome, care ajung astfel să ia în stăpânire AltăLumea.

Singura care reuşeşte să se salveze este Tara. Iubitul său, Robin, moare sub ochii ei, ucis de o fantomă.

Profund îndurerată, tânăra este ascunsă de căpetenia Gărzilor în Castelul Viu din Lancovit, unde soseşte şi prietenul ei Cal, care încearcă s-o îmbărbăteze: Tara nu are dreptul să se lase pradă tristeţii, doar este Moştenitoarea Imperiului Omois...

Fără ea, fără puterea magiei sale, Rezistenţa nu are nicio şansă de izbândă. Pentru că, în secret, rebeli curajoşi – elfi, pitici, vampyri, oameni – pun la cale lupta împotriva invadatoarelor.

Oare va reuşi Tara să salveze AltăLumea şi să găsească în ea puterea de a reveni la viaţă?

Aventură, dragoste, magie, umor – cu sorţitoarea Tara Duncan, scriitoarea Sophie Audouin-Mamikonian a cucerit sute de mii de cititori din întreaga lume.

Robin M’angil

Elf superdotat, cu plete albe şi ochi cristalini, ascendenţa sa pe jumăate umană îi pricinuieşte o mulţime de neplăeri. Înarmat cu arcul lui Lillandril, ar fi gata să-şi dea şi viaţa pentru Tara, de care e îndrăostit în taină.

Fabrice de Besois–Giron

Fiu al Păzitorului Porţii Terestre, el este cel mai vechi prieten al Tarei. La fel ca ea, şi el şi-a descoperit puterea de sorţitor din întâmplare.

Gloria Daavil, zisă Moineau

Prinţesă de Lancovit, urmaşă a Frumoasei şi a Bestiei, Moineau se poate preface în Fiară oricând pofteşte. Sensibilă şi cumpănită ea este cea mai bună prietenă a Tarei.

Manitou Duncan

Sorţitor neândemânatic, străbunicul Tarei şi-a aruncat un sorţ pentru a deveni nemuritor, dar n-a reuşit decât să se transforme într-un labrador negru. El acoperă cu bună ştiinţă manifestările de nesupunere ale strănepoatei sale.

Fafnir, din clanul Forgeafeux

Războinică înverşuntă Fafnir, pitica roşcată o adoră pe Tara, căci aceasta are darul de a declanşa întotdeauna nişte încăierări pe cinste. Ea mânuieşte un întreg arsenal de arme, pe care şi le făureşte singură, îi place tot ceea ce provoacă zgomot şi nu poate suferi magia.

Caliban Dal Salan, zis Cal

Impertinent, curajos, sprinten, acest spion în serviciul regatului Lancovit o ajută pe Tara prin amplele sale cunoştinţe despre AltăLume. Deţine arta de a destinde situaţiile cele mai încordate prin umorul său… cu totul aparte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec