Fântâna Înălţării

Fântâna Înălţării
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 864
Format: 13x20

DESCRIERE

Al doilea volum din seria Născuţi din ceaţă

Imposibilul a fost atins. Lordul Legiuitor – care se pretindea nemuritor şi conducea lumea cu brutalitate de o mie de ani – a pierit. Elend Venture, noul conducător al lui Luthandel, încearcă să-şi menţină puterea, în timp ce aristocraţii şi neguţătorii murmură nemulţumiţi şi două armate inamice apar la porţile oraşului. Când asediul lui Luthandel se înăspreşte, o legendă străveche pare să ofere o sclipire de speranţă. Dar chiar dacă Fântâna Înălţării ar exista cu adevărat, nimeni nu ştie unde s-o caute şi nici ce puteri conferă. Din fericire, Elend se poate bizui pe ajutorul iubitei sale, Allomanta Vin, asasina neoficială a Curţii.

„Acţiunea explozivă pe care şi-o doresc toţi iubitorii de aventuri." -- Locus

 

 

 

 
 
 

Titlul original: Mistborn: The Well Of Ascension
Limba originală: engleză
Traducere de: Ana Veronica Mircea
Anul apariţiei: 2015

Format: 130 x 200 mm, paperback

 

 

Nr. de pagini: 864

 
 


Brandon Sanderson (n. 1975) a obţinut masteratul în Creative Writing la Universitatea Brigham Young, pe când făcea parte din redacţia Leading Edge, revista semi-profesionistă de ficţiune speculativă a universităţii. A debutat în 2005 cu romanul Elantris. Sanderson a fost ales pentru a scrie volumul final din seria Roata timpului după moartea lui Robert Jordan. Este laureat al premiilor David Gemmel Legend (2011) pentru cel mai bun roman fantasy The Way of Kings şi Hugo (2013) pentru nuvela Sufletul împăratului (apărută în limba română în anul 2015).
Seria Născuţi din ceaţă este o trilogie, la care a fost adăugat ulterior un al patrulea volum a cărui acţiune se petrece la 300 de ani după evenimentele din seria originală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec