Factorul Succes

Factorul Succes
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8414-27-0
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Un lucru va deveni extrem de limpede: eşti capabil de mari realizări, de succes şi fericire când alegi să preiei controlul asupra propriului destin. Dacă citeşti această carte, deja ai ales să dezvolţi şi să pui în practică un sistem care te îndeamnă la dezvoltare. Scopul meu prin această carte este să te ajut să dobândeşti instrumentele practice de care te vei folosi în căutarea propriei fericiri.
Cum să atingi inteligent obiective imposibile

Cu toţii vrem să ne schimbăm fundamental viaţa, dar s-ar putea să nu ştim cum să obţinem un succes mai mare, cum să avem relaţii mai satisfăcătoare şi cum să fim mai fericiţi în viaţa de zi cu zi.Trece o zi fără să citim de concedieri, slujbe în care angajații sunt exploatați de către directori, salarii mult prea mici, fuziuni și preluări ostile ș.a.m.d.? Oameni care cândva credeau că au un loc de muncă sigur se găsesc acum pe lista şomerilor. Bănuiesc că mulţi dintre noi ştiu – sau chiar noi suntem acea persoană – cine caută o slujbă nouă. Exact asemenea momente dificile te pot trezi la realitate pentru o altă abordare, ca să cauţi ceva mai puternic, mai bun, pentru a-ţi modela viitorul.„Factorul succes” merge dincolo de motivaţie şi oferă informaţii concise despre abilităţile de care avem nevoie pentru a aduce MAI MULTĂ CALITATE în viaţa noastră și pentru a REUȘI în ce ne propunem. S-ar putea să fim surprinşi cât de multe știm deja despre cum să obținem ce ne dorim în viaţă, însă strategiile pentru dezvoltare personală şi profesională ne vor motiva şi mai mult. Provocarea schimbării implică, în primul rând, să recunoaștem că este nevoie de un alt drum şi, în al doilea rând, să avem curajul să acționăm şi să aplicăm schimbările pe care le considerăm esenţiale.Comunicarea, negocierea, luarea deciziilor, gestionarea timpului, organizarea şi controlul stresului sunt abilităţi esenţiale în lumea complexă în care trăim. Această carte îți va oferi o hartă care te va ajuta să marchezi în viaţa ta toate aceste abilităţi.

Dr. Paul M. Lisnek este în prezent unul dintre cei mai căutaţi şi respectaţi conferenţiari şi consultanţi juridici din Statele Unite. El aplică teoria în practică şi elaborează metode eficiente care ajută mii de avocaţi în pregătirea proceselor şi în sala de judecată. În activitatea sa de conferenţiar şi instructor îşi foloseşte bogata experienţă pe care a acumulat-o ca specialist în comunicare şi probleme juridice, ca avocat pledant, profesor şi autor. Dr. Lisnek are un doctorat în comunicare verbală şi este licenţiat în Drept, ambele diplome fiind obţinute la Universitatea din Illinois. A fost prodecan al Facultăţii de Drept Loyola din Chicago, de două ori preşedinte al Societăţii Americane a Consultanţilor Juridici şi a făcut parte din conducerea Institutului Naţional al Avocaţilor Pledanţi. Dr. Lisnek este director al Institutului Naţional de Studii Juridice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec