Fă-ţi diabetul să dea înapoi – Înţelege-i cauzele profunde şi ţine-ţi sub control diabetul

Fă-ţi diabetul să dea înapoi – Înţelege-i cauzele profunde şi ţine-ţi sub control diabetul
Preț: 43,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 300
Format: 13x20

DESCRIERE

Există o concepție greșită comună atât în rândul pacienților precum și a medicilor că tratamentul diabetului de tip 2 înseamnă controlul zahărului din sânge prin orice mijloace. Această abordare este periculoasă şi eronată. Cert este că diabetul de tip 2 este o boală complexă. În cazul în care nu e gestionată în mod corespunzător, de multe ori duce la un număr de complicații oribile. Uneori, medicamentele administrate pot provoca mai mult rău decat bine.

Dr. Sarfraz Zaidi, diabetolog şi endocrinolog recunoscut, explică principalele cauze ale diabetului de tip 2. Apoi, el prezintă abordarea sa unică în 5 paşi pentru a gestiona această boală prin înţelegerea cauzelor sale profunde şi ale rădăcinilor bolii. În ultimii 15 ani, Dr. Zaidi a folosit această abordare revoluţionară şi a ajutat mii de pacienţi cu diabet tip 2.
Cartea sa prezintă studii de caz reale pentru a ilustra modul în care abordarea lui în 5 paşi poate face diabetul precum şi complicaţiile sale să dea înapoi.
Cei 5 paşi:
1. O abordare simplă, dar profundă a managementului stresului, bazată pe trezirea personală.
2. O abordare revoluționară, științifică a dietei. Ați putea fi surprins să aflaţi că recomandările dietetice pe bază de calorii nu sunt de fapt foarte științifice. Dieta lui se bazează pe produse naturale pe care le cumpărați din magazin sau de la ţăranii din piață. El include în carte 75 de reţete proprii. De asemenea, vă oferă un ghid practic pentru mâncarea de acasă.
3. O abordare nouă, științifică a exerciţiilor fizice. Ați putea fi surprins să aflaţi că prea multe exerciţii pot fi nocive.
4. O descriere ştiinţifică, în profunzime, a vitaminelor, mineralelor și plantelor aromatice, care sunt valoroase în gestionarea diabetului.
5. Medicamente prescrise, atunci când este necesar, precum şi descrierea lor completă despre cum funcţionează, care sunt avantajele, dezavantajele şi efectele secundare ale fiecărui medicament.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0193 sec