Explicațiile noului Cod penal. Vol. III. Art. 188-256 - George Antoniu, Tudorel Toader

Explicațiile noului Cod penal. Vol. III. Art. 188-256 - George Antoniu, Tudorel Toader
Preț: 99,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Pagini: 600
Categoria: Penal

DESCRIERE

”Cele cinci volume de Explicatii ale noului Cod penal, elaborate sub indrumarea Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane, cu colaborarea unor distinsi oameni de stiinta si practicieni, raspund, fireste, nevoilor de cunoastere, aprofundare si intelegere corecta a dispozitiilor din noul Cod penal.

In cuprinsul acestor volume este expus pe larg continutul noilor dispozitii, cu ample referiri la doctrina penala si la practica judiciara in materie. Autorii valorifica in mod competent si documentat gandirea si practica penala din trecutul tarii noastre si, totodata, intrevad caile de perfectionare a legii penale in raport cu dezvoltarea economica, sociala si politica a tarii.

De mare interes sunt si observatiile critice ale autorilor asupra noilor dispozitii penale, precum si sugestiile lor in ceea ce priveste imbunatatirea continutului si a formei de exprimare a acestora. Reflectiile profunde si documentate ale autorilor asupra noilor prevederi penale sunt de natura sa orienteze corespunzator organele care le vor pune in practica, asigurand intelegerea si aplicarea lor unitara.

Publicarea acestor volume va constitui o contributie notabila si la imbunatatirea calitatii activitatii didactice, la intelegerea superioara a institutiilor penale si a mecanismului lor de aplicare.”

Colectivul de autori:
– Antoniu George
– Versavia Brutaru
– Constantin Duvac
– Ion Ifrim
– Daniela Iuliana Lamasanu
– Ilie Pascu
– Marieta Safta
– Constantin Sima
– Tudorel Toader
– Ioana Vasiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0161 sec