Explicatiile noului Cod penal. Vol. I. Art. 1-52

Explicatiile noului Cod penal. Vol. I. Art. 1-52
Preț: 99,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-673-338-0
Anul publicării: 2015
Pagini: 600
Categoria: Penal

DESCRIERE

Cele cinci volume de Explicatii ale noului Cod penal, elaborate sub indrumarea Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane, cu colaborarea unor distinsi oameni de stiinta si practicieni, raspund, fireste, nevoilor de cunoastere, aprofundare si intelegere corecta a dispozitiilor din noul Cod penal.

In cuprinsul acestor volume este expus pe larg continutul noilor dispozitii, cu ample referiri la doctrina penala si la practica judiciara in materie. Autorii valorifica in mod competent si documentat gandirea si practica penala din trecutul tarii noastre si, totodata, intrevad caile de perfectionare a legii penale in raport cu dezvoltarea economica, sociala si politica a tarii.

De mare interes sunt si observatiile critice ale autorilor asupra noilor dispozitii penale, precum si sugestiile lor in ceea ce priveste imbunatatirea continutului si a formei de exprimare a acestora. Reflectiile profunde si documentate ale autorilor asupra noilor prevederi penale sunt de natura sa orienteze corespunzator organele care le vor pune in practica, asigurand intelegerea si aplicarea lor unitara.

Publicarea acestor volume va constitui o contributie notabila si la imbunatatirea calitatii activitatii didactice, la intelegerea superioara a institutiilor penale si a mecanismului lor de aplicare.

Colectivul de autori:
- Antoniu George
- Costica Bulai
- Bogdan Nicolae Bulai
- Constantin Duvac
- Ioan Griga
- Ion Ifrim
- Gheorghe Ivan
- Constantin Mitrache
- Ioan Molnar
- Ilie Pascu
- Viorel Pasca
- Ovidiu Predescu

Date tehnice

  • Titlu: Explicatiile noului Cod penal. Vol. I. Art. 1-52
  • Pret: 99, 00 RON
  • ISBN: 978-606-673-338-0
  • Format: Academic 17 X 24 cm, cartonat, semn de carte
  • Pagini: 600

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec