Expertii in cadrul procedurilor internationale

Expertii in cadrul procedurilor internationale
Preț: 199,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 536
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

978-606-18-0057-5
Data aparitiei: 04 Iul 2012
Nr pagini : 536

Principalul interes al autorilor este participarea experţilor în diverse litigii, cu toate acestea se pune accent şi pe activitatea specialiştilor (în sens larg – a experţilor) în afara unor astfel de proceduri. Este avută în vedere îndeosebi activitatea consultanţilor tehnici, în special a evaluatorilor.


Lucrarea delimitează rolul experţilor în cadrul procedurilor internaţionale şi în forumuri internaţionale (instanţe judiciare, precum şi alte organisme care soluţionează litigii). În acelaşi timp, sunt privite comparativ normele naţionale şi procedurile ce nu conţin elemente internaţionale (sau, în orice caz, elemente internaţionale evidente), în diferite culturi juridice, sisteme juridice, în diverse situaţii şi în raport de scopul activităţii experţilor.
Autorii abordează această tematică ţinând cont de problematica juridică (în principal procesuală), dar şi de prezentarea metodelor de bază ale expertizei şi actele expertizei economice. Concomitent, se atrage atenţia asupra unor alte domenii care necesită ajutorul calificat al experţilor sau al altor persoane care deţin cunoştinţe speciale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec