Experiment (Divergent, vol.3)

Experiment (Divergent, vol.3)
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8623-53-5
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 480
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

O SINGURĂ ALEGERE

TE POATE TRANSFORMA RADICALO SINGURĂ ALEGERE

TE POATE DISTRUGEO SINGURĂ ALEGERE

TE VA DEFINISocietatea împărţită pe facţiuni în care Tris Prior credea cândva a fost distrusă – spulberată de violenţă, conflicte şi trădări. Astfel că atunci când i se oferă şansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregătită. Poate că, în afara oraşului, ea şi Tobias vor putea duce o viaţă nouă, lipsită de minciuni, loialităţi puse sub semnul întrebării şi amintiri dureroase.

Însă noua realitate a lui Tris e şi mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o în urmă. Vechile descoperiri devin imediat de neînţeles. Adevărurile noi şi explozive schimbă inimile celor pe care ea îi iubeşte. Şi, o dată în plus, Tris trebuie să lupte pentru a înţelege complexitatea naturii umane – şi pe ea însăşi –, fiind în acelaşi timp nevoită să facă faţă unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu şi iubire.

Narat dintr-o perspectivă duală captivantă, experiment conduce seria Divergent către un final tulburător, dezvăluind secretele lumii distopice care a fascinat milioane de cititori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec