Experienţa noilor începuturi

Experienţa noilor începuturi
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartea doctorului John Demartini prezinta cititorului o metoda inedita de a depasi obstacole psihice, mentale si chiar fizice in contextul social contemporan. Pornind de la propria experienta de viata, la care adauga studiile specializate, dr. Demartini a construit un sistem propriu de comportament care poate asigura sanatatea psihica si fizica.

Metoda este relativ simpla si consta in rezolvarea, dupa anumite indicatii, a unui set de chestionare, ale caror rezultate vor fi uimitoare chiar pentru cei care le-au completat, demonstrandu-le fara echivoc ca au judecat gresit anumite persoane ori au apreciat eronat evenimente din viata lor. Schimbarea viziunii despre viata si a atitudinii fata de cei apropiati conduce la instalarea unei stari generale mai bune si a unei sanatati psihice (dar si fizice) optime, fara vizite la psihiatru si fara tratamente indelungate pentru indepartarea unor afectiuni deseori imposibil de diagnosticat.

 

„Dr. John Demartini este o minte stralucita si unul dintre cei mai inspirati terapeuţi din lume, iar limpezimea si profunzimea invataturilor sale inspira milioane de oameni din intreaga lume.”

Rhonda Byrne, autoarea cartii The Secret

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.054 sec