Exilul Regelui de Diana Mandache

Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0840-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Ediția: a II-a
Pagini: 432
Format: 14.5x20.5

DESCRIERE

În Exilul Regelui, Diana Mandache scrie o foarte bine documentată istorie a exilului Regelui Mihai – din perspectiva sa, a apropiaților lui, dar și a celor care n-au încetat niciun moment să-l urmărească: Securitatea și Partidul Comunist.

– Historia. ro

Prin intermediul Securității, regimul comunist supraveghea, șantaja, dezbinând adeseori exilul prin intermediul agenților infiltrați. Dosarele care analizau activitatea diverselor instituţii ale exilului aveau ca scop minimalizarea și compromiterea acestora prin diverse mijloace. Documentată din arhive diplomatice până nu de mult secrete, din arhivele fostei Securități (Dosarul Regelui, al Comitetului Național Român și alte dosare complementare), dar și din mass-media internațională, cartea de față prezintă un inedit capitol din istoria comunismului.

 

BIOGRAFIE

Diana Mandache este istoric și autor, a publicat mai multe volume din istoria regalității în România, Marea Britanie, Suedia, precum și articole în revistele Majesty și Royalty Digest Quarterly. A colaborat la realizarea mai multor emisiuni de televiziune și documentare. Este expert acreditat de Ministerul Culturii în istoria Casei Regale și a patrimoniului regal.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0166 sec