Exersez pentru Evaluarea Nationala 2021. Teste cu sugestii si modele de rezolvare completa - Ileana Gae, Anca Nicoleta Simion

Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068892832
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 184
Format: 17x24

DESCRIERE

Lucrarea de fata vine in sprijinul elevilor de clasa a VIII-a, care se afla in fata primului examen important din viata lor, Evaluarea Nationala. Aceasta contine zece teste insotite de bareme, realizate in conformitate cu programa de Evaluare Nationala si cu modelul publicat de CNPEE pe 2. 11. 2020.  In plus, sunt oferite o serie de sfaturi utile, explicatii si sugestii de redactare a rezolvarilor. Textele-suport sunt variate si acopera mai multe teme de interes, la fel si compunerile de la Subiectul al II-lea.

Pentru familiarizarea elevilor cu noul subiect si cu asezarea in pagina a acestuia, auxiliarul este conceput astfel incat sa permita rezolvarea cerintelor direct pe spatiile libere.  In acest mod, elevii vor invata sa se incadreze in limitele cerute, exersand cu ajutorul acestui caiet de lucru.

Ileana Gae este absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti, unde a urmat cursurile programului de masterat „Studii avansate in lingvistica”. In prezent, este profesor de limba si literatura romana. A publicat recenzii si diverse articole de interes lingvistic, in revistele: Studii si cercetari lingvistice (2015, Editura Academiei), Trenul nostru (2017-2018), Caiete critice (2019-2020, publicatie editata de Fundatia Nationala pentru Stiinta si Arta, sub egida Academiei Romane). Preocupata de dezvoltarea in cariera, participa la cursuri de formare profesionala, iar din martie, 2020, sustine lectii televizate de limba si literatura romana, in cadrul unui proiect national, realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Anca-Nicoleta Simion este profesor titular de limba si literatura romana la Scoala Gimnaziala „Grigorie Ghica Voievod” si metodist ISMB, cu o bogata activitate didactica si profesionala, acumulata pe parcursul celor 17 ani petrecuti la catedra. Absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Transilvania” din Brasov, apoi a masteratului „Identitate in multiculturalism”, in cadrul aceleiasi institutii. In trecut, director adjunct la Scoala Gimnaziala „Lunca Pripor”, oras Nehoiu si coordonator a numeroase proiecte la nivel judetean.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0173 sec