Exercitii si probleme Pentru clasa, cercuri si concursuri de matematica Clasele III-IV

DESCRIERE

Culegerea „Exercitii si probleme pentru clasa, cercuri si concursuri de matematica“ apare sub semnatura a doi eminenti profesori de matematica, avand o experienta deosebita atat in activitatea didactica la catedra, cat si in publicistica matematica preuniversitara.

Lucrarea este structurata in trei capitole. Primul capitol cuprinde toate tipurile de probleme ce puteau fi abordate in clasele a III-a si a IV-a, unele dintre acestea facand trecerea treptata a elevilor catre nivelul de cunostinte pentru clasa a V-a. Un capitol la fel de important este acela in care sunt prezentate subiectele date la diverse concursuri de matematica, avand scopul de a familiariza elevii cu prezentarea subiectelor la astfel de competitii, cu punctaje si bareme de corectare. Ultimul capitol contine sugestii de rezolvare si raspunsuri, de multe ori fiind date rezolvari ample sau chiar mai multe metode de aflare a solutiilor.

Dupa parcurgerea culegerii, asimiland cunostinte solide de matematica, elevii vor fi capabili sa obtina rezultate deosebite la concursurile scolare viitoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec