Exerciţii şi probleme de algebră şi analiză matematică, clasa a XII-a

DESCRIERE

Matematica mondială evoluează cu viteză incredibilă în diverse direcţii, adesea greu previzibile. Majoritatea dintre noi vedem doar o porţiune mică din acest aisberg. Ne referim la acea porţiune care intră în atenţia elevilor prin profesorii lor inimoşi.
Este o plăcere pentru mine să recomand această carte scrisă de adevăraţi profesionişti, autori de manuale şi cule-geri de probleme, bine primite şi apreciate.
Lucrarea conţine un set variat de exerciţii şi probleme de algebră şi analiză matematică în concordanţă cu programa de studiu pentru clasa a XII-a. Prin soluţiile complete şi suges-tiile metodice la majoritatea exerciţiilor şi problemelor propu-se, culegerea reprezintă un instrument extrem de util elevilor în pregătirea lor individuală.
Lucrarea poate fi folosită cu succes în activitatea curentă la clasă, pregătirea examenului de bacalaureat şi cea a concursurilor şi olimpiadelor şcolare. De asemenea, vine în sprijinul studenţilor şi profesorilor tineri care se pregătesc pentru gradele didactice şi concursurile de ocupare a cate-drelor din învăţământ.

Prof. univ. Dr. Dan Brânzei
Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0156 sec