Exercitii pentru fericire

Exercitii pentru fericire
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 80
Format: 13x20
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Cartea aceasta nu isi propune sa schimbe vieti. Ca sa se intample asta, TU trebuie sa-ti doresti schimbarea. Zilnic intalnesc oameni care vor sa fie fericiti, dar nu fac nimic pentru asta. A fi fericit fara sa faci zilnic pasi marunti in a da la o parte balastul social, este imposibil. Am uitat sa zambim, am uitat sa ne relaxam si traim cu iluzia ca la un moment dat, toate grijile fiind rezolvate, fericirea va veni ca un dar suprem. Ea nu va veni niciodata, asta pentru ca fericirea este parte din noi, ea trebuie doar redescoperita.

Asta este misiunea cartii pe care tocmai ai cumparat-o, sa iti povesteasca despre fericire. Sa iti aduca aminte despre cum era cand simteai ca toata lumea iti apartine si nimic nu te poate opri din drumul tau.

Pagina cu pagina, vei redescoperi lumea in care traiesti, care poate nu te mai bucura demult, si solutii simple care iti sunt la indemana.

Primul pas catre fericire l-ai realizat. Ti-a atras atentia aceasa carte, asta inseamna ca vrei sa schimbi ceva. Cartea este a ta acum si tot ce iti mai ramane de facut este sa iti faci exercitiile constiincios.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.021 sec