Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV

Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 368
Categoria: Clasa a II-a

DESCRIERE

ucrarea „Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV“ este conceputa in conformitate cu obiectivele si continuturile din noua Programa de limba si literatura romana, aprobata de MECT prin Ordinul ministrului cu nr. 5198/01. 11. 2004.

Cunostintele de limba romana sunt abordate considerand interactiunea dintre compartimentele limbii (lexic, fonetica, ortografie, gramatica), cu scopul de a forma la elevi competente de comunicare scrisa si orala.

Sunt propuse in acest sens exercitii pentru antrenarea elevilor in comunicare, motivare, explicare, corectarea erorilor, jocuri de rol etc. Textele literare inserate au o tematica adecvata varstei, iar materialul este organizat astfel incat invatatorul sa-l poata utiliza creativ si selectiv, adaptandu-l la nivelul clasei. De asemenea, in cadrul capitolelor au fost incluse fisiere continand o selectie din noile norme ortografice (DOOM2), referitoare la capitolul respectiv.

Capitolele se incheie prin cate o Recapitulare a problemelor esentiale si o Evaluare a cunostintelor folosind diferite metode. Pentru fiecare clasa exista seturi de Teste finale, avand ca scop evaluarea sumativa a cunostintelor intr-o formula unitara si sintetica.

Astfel conceputa, lucrarea este un ghid util si antrenant adresat elevilor si cadrelor didactice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0557 sec