EXECUŢIA. Disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit

EXECUŢIA. Disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Business

DESCRIERE

PRIMA CARTE DESPRE IMPORTANŢA MAJORĂ A DISCIPLINEI EXECUŢIEI, ABILITATEA DE A FACE SALTUL FINAL CĂTRE SUCCES ASTFEL ÎNCÂT SĂ DUCEM SARCINILE LA BUN SFÂRSIT... FIE CĂ SUNTEŢI LIDERUL UNEI ÎNTREGI COMPANII SAU DOAR LA PRIMA DVS. POZIŢIE DE CONDUCERE

...

Actualizată cu o nouă introducere care tratează prezenta criză financiară şi economică, Execuţia Disciplina de a duce lucrurile la bun sfârşit, una dintre cele mai influente şi de succes cărţi de afaceri a vremurilor noastre (cu peste două milioane de exemplare vândute în toată lumea), este mai relevantă şi mai utilă decât a fost vreodată.
Astăzi, suntem martorii unei permanente ‚resetări’ a mediului de afaceri global. Vechea normalitate a dispărut şi nu se va mai întoarce. Atunci când ‚Execuţia’ a fost publicată pentru prima dată în 2002, ea a schimbat modul în care ne facem treaba la locul de muncă, concentrându-se pe importanta majoră a ‚disciplinei execuţiei’: abilitatea de a face saltul final către succes astfel încât să ducem lucrurile la bun sfârşit. Larry Bossidy şi Ram Charan îşi resetează mesajul care facilitează crearea de abilităţi pentru o lume în care vechile reguli au fost dărâmate, schimbările radicale au devenit o rutină iar abilitatea de a executa este mai importantă ca niciodată. In prezent şi în viitorul previzibil:

* Creşterea va fi mai lentă. Dar compania care execută bine va avea încrederea, viteza şi resursele să se mişte rapid pe măsură ce apar noi oportunităţi.
* Competiţia va fi mai acerbă, cu multe companii care vor căuta orice avantaj posibil în fiecare domeniu de la produse şi tehnologii pană la locaţie şi management.
* Guvernele îşi vor asuma roluri noi în economiile lor naţionale, unele ca parteneri ai afacerilor, altele impunând restricţii. Companiile în care execuţia este mai bună vor fi mai atractive pentru organismele guvernamentale ca şi parteneri şi furnizori şi vor fi mai bine pregătite să se adapteze noului val de reglementări.
* Gestionarea riscurilor va deveni cea mai mare prioritate a fiecărui lider. ‚Execuţia’ va oferi un avantaj în detectarea noilor ameninţări interne şi externe şi în stăpânirea crizelor care aşa cum a demonstrat recentul paroxism global - nu pot fi niciodată prevăzute.

‚Execuţia’ ilustrează cum să coordonezi oamenii, strategia şi operaţiunile, cele trei procese de bază ale fiecărei afaceri Conducerea acestor procese constituie cu adevărat ‚jobul’ de a conduce o afacere, şi nu formularea unei „viziuni" şi delegarea îndeplinirii muncii altora. Bossidy şi Charan ne arată importanţa de a fi pe deplin şi cu pasiune implicaţi în organizaţie şi de ce dialogurile robuste despre oameni, strategie şi operaţiuni conduc la o afacere bazată pe onestitate intelec­tuală şi pe realism.
Cu istoria unor cazuri paradigmatice din lumea reală - incluzând exemple recente precum căile divergente asumate de către Jamie Dimon la JPMorgan Chase şi Charles Prince la Citigroup ‚Execuţia’ furnizează o abordare realistă şi simplă a succesului în afaceri ce poate veni doar de la nişte autori super experţi şi de perspicace precum Bossidy şi Charan.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec