Evolutia Sufletului Tau-Byron Belitsos

Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069651971
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 423
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartea Evolutia Sufletului Tau ... ii explica cititorului obisnuit aceasta doctrina progresista, oferind claritate si inspiratie pentru aceia care se afla pe orice cale.
Cititorii acestei carti vor descoperi o ipoteza plauzibila despre cum sufletul nostru in evolutie devine un vehicul nemuritor al adevaratei noastre identitati.
 Acestia afla si despre cum deciziile noastre care creeaza suflet pot duce la dezvoltarea unei personalitati creative, iubitoare, unitare si perfecte, acum si in viata de apoi.
 
 Multe dintre sistemele ezoterice si religioase contin scantei ale revelatiei autentice. Evolutia Sufletului Tau afirma ca am fost inzestrati cu o noua revelatie a vremurilor noastre: putin cunoscuta Cartea Urantia, care a vandut discret peste un milion de copii in numeroase limbi. Conform spuselor autorului acestei analize comparative, relatarile depre sine, suflet si spirit din Revelatia Urantia functioneaza individual in coerenta lor si in bogatia detaliilor. 

Belitsos compara invataturile futuriste ale Cartii Urantia despre modelul tripartit al sistemului sinelui uman fata de modelele personalitatii propuse de diferiti ganditori, variind de la Platon si Sfantul Augustin pana la Carl Jung si Ken Wilber. Autorul ofera contextul esential pentru aceasta discutie, explicand relatia textului Urantia cu psihologia stiintifica si cu religiile lumii, punand un accent special pe crestinism si budism. Evolutia Sufletului Tau ofera si o introducere in cosmologia, teologia si fiolosofia invataturii Urantia si releva multe dintre afinitatile sale cu teoria integrala contemporana si teologia moderna.

Prin interpretarea clara a Revelatiei Urantia, autorul ofera un model al sufletului si sinelui uman care urmeaza a fi testat, examinat si comparat - un adevar nefinalizat care va fi acceptat ca doctrina.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0271 sec