Evaluarea psihologica aplicata. Repere teoretice si practice

Evaluarea psihologica aplicata. Repere teoretice si practice
Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 624
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Evaluarea psihologica aplicata. Repere teoretice si practice - Iulia Ciorbea (coordonator), Nicolae Martin, Rodica Enache, Claudia Salceanu, Valeria Negovan, Margareta Dinca, Dragos Iliescu, Catalin Nedelcea, Andrei Ion, Michael Stevens

Evaluarea psihologica in context clinic, scolar sau organizational reprezinta o conditie esentiala pentru psihologul practician. Doar printr-o evaluare eficienta, relevanta si valida, vor putea fi identificate punctele forte si limitarile persoanei, grupului sau organizatiei si vor putea fi luate cele mai adecvate decizii pentru a asigura calitatea vietii psihice a individului sau "sanatatea" organizatiei.

Autorii volumului puncteaza principalele etape ale procesului de evaluare psihologica, trec in revista cele mai relevante si actuale instrumente de evaluare, precizeaza modalitatile de redactare a rapoartelor psihologice, dar subliniaza si erorile frecvente din procesul de evaluare.

Obiectivul major al cartii este acela de a propune o sinteza de actualitate a problematicii evaluarii psihologice in principalele sale arii aplicative (clinica, educationala si organizationala), oferind un ghid teoretic si practic atat pentru studenti, cat si pentru psihologii practicieni aflati in primii ani de cariera.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0193 sec