EVALUAREA NATIONALA 2017 LA FINALUL CLASEI A IV-A - LIMBA ROMANA. MATEMATICA - 20 DE TESTE DUPA MODELUL MENCS

EVALUAREA NATIONALA 2017 LA FINALUL CLASEI A IV-A - LIMBA ROMANA. MATEMATICA - 20 DE TESTE DUPA MODELUL MENCS
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2376-8
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 104

DESCRIERE

Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a IV-a în vederea susţinerii cu succes a probei de evaluare a competenţelor fundamentale la finalul anului şcolar. Proba constă în administrarea a două teste vizând evaluarea competenţelor de înţelegere a textului scris în limba română şi evaluarea competenţelor de matematică. Testele propuse respectă întru totul standardele metodologice naţionale elaborate de M. E. N. C. S.

Această evaluare este o noutate pentru învăţământul românesc. Ea nu reprezintă un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoză şi prognoză, cadrul didactic urmărind de fapt optimizarea, reglarea şi ameliorarea procesului de predare-învăţare. Rezultatele obţinute la această evaluare oferă posibilitatea profesorului de a elabora planul individualizat de învăţare.

Conştienţi de faptul că, pentru şcolarii mici, acest mod nou de evaluare inter- şi transdisciplinar reprezintă o piatră de încercare, însă un mare pas înainte în învăţământul românesc, autoarea şi Editura Paralela 45 urează mult succes elevilor de clasa a IV-a, îi îndeamnă să parcurgă cu încredere paginile acestei culegeri şi îi asigură că la final vor exclama victorios: „Am reuşit!”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec