EVALUAREA NATIONALA 2015 LA FINALUL CLASEI A IV-A. COMUNICARE IN LIMBA ROMANA. MATEMATICA

EVALUAREA NATIONALA 2015 LA FINALUL CLASEI A IV-A. COMUNICARE IN LIMBA ROMANA. MATEMATICA
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 104
Categoria: Clasa a IV-a

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a IV-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor fundamentale la finalul clasei a IV-a si care presupune un test pentru evaluarea competentelor de intelegere a textului scris in limba romana si un test pentru evaluarea competentelor de matematica. Testele propuse respecta intrutotul standardele metodologice nationale elaborate de M.E.N.
Aceasta evaluare este o noutate pentru invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera posibilitatea profesorului de a elabora planul individualizat de invatare.
Evaluarea la finalul clasei a IV-a urmareste si dezvoltarea unei cat mai apropiate si eficace relatii de parteneriat intre scoala si familie, in sensul in care parintii se vor implica ei insisi in educatia propriilor copii.
Constienti de faptul ca, pentru scolarii mici, acest mod nou de evaluare inter- si trans-disciplinar reprezinta o piatra de incercare, insa un mare pas inainte in invatamantul romanesc, autorii ureaza mult succes elevilor de clasa a IV-a, ii indeamna sa parcurga cu incredere paginile acestei culegeri si ii asigura ca la final vor exclama victorios: Am reusit!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec