EVALUAREA FORMATIVA A COMPETENTELOR IN ORA DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA IN LICEU. APLICATIE ASUPRA COMPETENTEI DE ARGUMENTARE

EVALUAREA FORMATIVA A COMPETENTELOR IN ORA DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA IN LICEU. APLICATIE ASUPRA COMPETENTEI DE ARGUMENTARE
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2195-5
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 304
Format: 16,5x23,5
Categoria: Diverse

DESCRIERE

MIHAELA-EMILIA POPA (n. GÎLCĂ), profesoară de limba şi literatura română la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, secţia română-franceză, în anul 1996, când a obţinut şi titularizarea în învăţământul preuniversitar.

În prezent, desfăşoară activităţi de mentorat, formator şi metodist al ISJ Cluj, având competenţe de formare, îndrumare şi evaluare a elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice.

În anul 2000, a absolvit programul de studii aprofundate al Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, specializându-se în domeniul dinamicii limbii române actuale. Lucrarea elaborată, Limba română în presa actuală, a obţinut premiul I la sesiunea de Comunicări ştiinţifice a facultăţii, organizată în acel an universitar. Absolvirea acestui program a reprezentat aprofundarea cunoştinţelor anterior dobândite prin parcurgerea programului de studii superioare, conferindu-i capacitatea de a elabora lucrări ştiinţifice de specialitate.

În anul 2014 a obţinut titlul ştiinţific de doctor în Ştiinţele Educaţiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec