EVALUARE prin teste grilă 2016. Academia de poliţie. Admitere şi BAC, Limba romana, Istoria romanilor, Limba engleza, Limba germana, Limba franceza

EVALUARE prin teste grilă 2016. Academia de poliţie. Admitere şi BAC, Limba romana, Istoria romanilor, Limba engleza, Limba germana, Limba franceza
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 320
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Lucrarea „Evaluare prin teste-grilă“ abordează sistematizat materia pentru bacalaureat şi admitere la facultate, la disciplinele limba română, istoria românilor, limba engleză, limba germană şi limba franceză.
Concepută în conformitate cu programele în vigoare, sub formă de teste-grilă, lucrarea respectă structura probei de examen şi oferă viitorilor studenţi posibilitatea de a-şi asigura o pregătire cât mai completă, de a-şi forma o tehnică personală de autoevaluare, precum şi de a-şi verifica nivelul cunoştinţelor acumulate cu ajutorul răspunsurilor de la final.

Autor: Paul Didiţă, Adriana Didiţă, Mihai Muscalu, Iulian Untaru

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.037 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.