EVALUARE NATIONALA Matematica 2014 in 12 de saptamani

EVALUARE NATIONALA Matematica  2014 in 12 de saptamani
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata pentru a veni in intampinarea pregatirii elevilor din clasa a VIII-a pentru Evaluarea Nationala la matematica. Acest tip de evaluare la nivel national necesita o pregatire sistematica si temeinica, in conformitate cu programele elaborate de Ministerul Educatiei Nationale.
Lucrarea contine:
• calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale in 2014;
• un memorator cu principalele notiuni teoretice;
• exercitii si probleme recapitulative structurate pe continuturi de invatare;
• planificarea recapitularii materiei in 12 saptamani, pe 25 de teme (tinand cont, in paralel, de programa pentru examen si de materia ce se invata in clasa a VIII-a), avand 25 de teste dupa modelul subiectelor de la examen; elevul poate rezolva 2 teste pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca; La sfarsitul tabelului se precizeaza testele care pot fi rezolvate pentru pregatirea simularii examenului de Evaluare Nationala.
• toate subiectele date sau propuse de catre minister pentru Evaluarea Nationala, intre anii 2010 – 2013; (14 teste)
• 25 de modele de teste finale, dupa modelul subiectelor date la examen.
Subiectele propuse de catre autori sunt alcatuite cat mai diversificat, astfel incat prin rezolvarea lor sa ofere elevilor o modalitate de verificare si sistematizare a cunostintelor invatate.

Detaliile cartii:

Autor: O. Badescu, M. Cimpoiesu, Gh. Craciun, H. Csapo, M. Georgescu, M. Haiducu, G. Marinescu, C. Mogos, C. Nastase, M. Paunescu, L. Petrescu, A. Postaru, M. Prajea, A. Raducan, G. Raducan, C. Scaiceanu ...
Editura: Sigma
Anul aparitiei: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec