Eusentimentul! Arta de a crea pace interioară şi prosperitate exterioară

Eusentimentul! Arta de a crea pace interioară şi prosperitate exterioară
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Există magie adevărată în această lume, dar nu o veţi găsi în incantaţii fermecate, talismane antice sau în prestidigitaţia magicianului. Ca un duh într-o sticlă, adevărata magie este în voi, aşteptând să fie eliberată. Aflaţi cum să vă descătuşaţi puterea ascunsă cu Dr. Frank Kinslow, cel care a descoperit şi a dezvoltat procesul de Antrenare Cuantică® (QE™), tehnică revoluţionară de vindecare, pe care mii de de oameni din întreaga lume au folosit-o cu succes, pentru a elimina tulburările emoţionale şi fizice, din ei şi din ceilalţi.

În aceste pagini, veţi merge dincolo de puterea de vindecare spontană a procesului de Antrenare Cuantică pentru a vă îndeplini, cu ajutorul unei metode unice, cele mai profunde obiective spirituale şi materiale. Aflaţi cum să accesaţi Eusentimentul („sentimentul de euforie”) – centrul în jurul căruia toate forţele creatoare ale naturii se rotesc – şi cum să-l exploataţi, pentru a crea o intenţie puternică. Dr. Kinslow vă va învăţa cum să folosiţi Intenţia AC pentru a îmbunătăţi lipsa de armonie fizică şi emoţională, relaţiile problematice, dificultăţile financiare… şi chiar pentru a influenţa tensiunile din mediu. Odată iniţiată, Intenţia AC nu presupune niciun efort şi este extrem de eficientă. Nu aveţi nevoie de vreo pregătire sau de vreun talent special: o simplă schimbare de conştiinţă este tot ce vă trebuie pentru a începe să creaţi minuni în viaţa voastră, astăzi!

***

Dr. Frank J. Kinslow este medic chiropractician, profesor pentru cei cu deficienţe de auz şi doctor în Consiliere Clinică Spirituală. Este iniţiatorul şi singurul profesor care predă procesul de Antrenare Cuantică®. Continuă să scrie şi să predea intensiv noţiuni despre aplicarea practică a vindecării şi armoniei în viaţa de zi cu zi. Dr. Kinslow locuieşte în Sarasota, Florida.Fragmente din carte

Prefaţă

Această carte este scrisă atât pentru cei care citesc pentru prima dată despre procesul de Antrenare Cuantică® (QM™) cât şi pentru cei care sunt deja familiarizaţi cu el. Dacă aţi aflat despre AC din una dintre cărţile mele anterioare, veţi găsi unele materiale cunoscute în prima parte a acestei cărţi. Acest lucru este inevitabil, dacă vrem să punem la dispoziţia noilor cititori minunile acestei tehnici unice şi eficiente şi vrem să le arătăm cum să o integreze în viaţa lor. Cu toate acestea, consider că, până şi cel mai experimentat practicant al Antrenării Cuantice (AC) va descoperi că noile experienţe, analogii şi perspective compensează orice repetare a conceptelor AC.

A doua parte a acestei cărţi vă va prezenta Intenţia AC. Intenţia AC este o tehnică nouă şi puternică, bazată pe o învăţătură obscură, aproape secretă, care a fost practicată pentru prima dată cu peste 4. 000 de ani în urmă, în India antică. În sanscrită, ea se numeşte Ritam Bhara Pragya şi iniţiază un nivel de conştientizare, ce percepe, cu claritate absolută, seminţele creaţiei. Dar nu vă lăsaţi intimidaţi de asta. Intenţia AC este uşoară şi naturală şi poate fi făcută de oricine. Ea vă arată cum să folosiţi cu uşurinţă conştiinţa pe care vă bazaţi atunci când citiţi aceste rânduri pentru a vă planta propriile seminţe, pentru a obţine o sănătate mai bună, relaţii reuşite, siguranţă financiară sau orice altceva vă doriţi în viaţă. Intenţia AC poate fi aplicată de către oricine, în orice situaţie şi este un ajutor important, pentru cei care lucrează deja cu intenţia.

Fie că eşti un vechi practicant al AC sau un cititor entuziast care aude pentru prima dată de metodă, această carte promite să vă ofere noi perspective şi practici pentru a vă face viaţa mai vibrantă, mai împlinită şi mai distractivă. Vă mulţumim pentru că v-aţi alăturat nouă şi bun venit la bord!

Iubire şi bucurie,

Frank Kinslow

****

Experienţă: dăruieşte totul

Închipuie-ţi că imaginaţia ta poate crea orice doreşti, oricând, în cantităţi nelimitate. Imaginează-ţi că obţii toate lucrurile pe care le-ai dorit vreodată: mâncare bună, bani, prieteni, posesiuni, respect. Rezervă-ţi timp pentru a dezvolta o imagine puternică, simţind emoţiile şi folosindu-te de văz, miros, pipăit, auz, gust, în legătură cu lucrurile pe care le creezi. Acum, când poţi avea orice vrei, dăruieşte totul. Dăruieşte oamenilor săraci, prietenilor, oamenilor bogaţi, profesorului, mamei, copilului tău. A dărui ce ai este uşor, pentru că ştii că îţi poţi imagina mai mult. Nu numai că e uşor să dai, atunci când ai o sursă nelimitată, dar este şi distractiv. Te simţi bine. A dărui din resurse infinite te eliberează de nevoia de a păstra. Te eliberează de sentimentul de lipsă şi de nevoile şi dorinţele care îl însoţesc.

Fiecare lucru creat intră în această lume, prin eusentiment. Dacă ar exista un câmp al resurselor infinite, acela este eusentimentul. Fii conştient de eusentiment, în modul corect – şi toate forţele creaţiei se vor mobiliza în numele tău. Asta numesc eu Intenţie AC. Când ai o Intenţie AC, devii conştient de plenitudinea nelimitată, care eşti. Dorinţele tale sunt reduse la tăcere cu tandreţe, ca bebeluşii care plâng în braţele mamei eusentiment.

Apoi, influenţa organizatoare, nelimitată, a eusentimentului începe să aducă ordine în viaţa ta. În armonie completă şi eliberat de haosul multiplelor dorinţe care-ţi distrag atenţia, vei ajunge să ai o mare satisfacţie şi în plan material.

Intenţia AC este naturală. Acesta este modul în care am fost meniţi să fim: liberi să ne bucurăm de abundenţa lumii noastre. Înainte de a învăţa cum să ai o Intenţie AC, ar fi bine să înţelegi mai profund, modul în care funcţionează Intenţia AC. În capitolul următor, vei face cunoştinţă cu forţele care intră în joc, pentru a-ţi sprijini dorinţele şi pentru a ţi le îndeplini pe cele mai profunde. În acelaşi timp, continuă să faci AC în mod regulat şi alunecă în conştientizarea AC cât de des vrei, pe tot parcursul zilei. Pe măsură ce uneşti experienţa ta, cu înţelegerea eusentimentului, îţi pregăteşti mintea pentru a se delecta cu bucuriile delicate, încântătoare, ale Intenţiei AC.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0149 sec