Europa. Ghidul călătorului

Europa. Ghidul călătorului
Preț: 74,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Pagini: 226
Format: 22x28,6

DESCRIERE

Ghidul călătorului. Europa vă poartă prin cele mai frumoase locuri ale continentului nostru: oraşe, castele, catedrale, munţi, lacuri, păduri, zone de coastă. Fiecare capitol prezintă o destinaţie, cu atracţiile ei speciale şi sfaturi utile pentru călătorie. Hărţile vă ajută să găsiţi obiectivele principale, iar fotografiile extraordinare vă vor convinge că merită vizitate. Barcelona lui Gaudí, gheţarii Islandei, fiordurile din Norvegia, castelele din Boemia, pădurile Poloniei... toate vă aşteaptă să le descoperiţi.

Europa nu înseamnă numai contraste sau aventură. înseamnă şi secole întregi de cultură a unor mari oraşe: Paris, Roma, Budapesta, Atena şi Istanbul. Cartea aceasta vă invită în cincizeci de locuri pe care le consider speciale. Ar fi putut fi cu uşurinţă cinci sute. Europa este o poveste care nu se termină niciodată.

Mike Gerrard

RECENZII

Rating general
2 (2 recenzii)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
2
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
2
Stocul actual este vzibiil in sectiunea "Stocul actual" de pe coloana din dreapta paginii principala. Toate informatiile (preturi, conditii de livrare etc) sunt disponibile in ofertele din sectiunea "Ofertele actuale".
2
Si eu intentionez sa-mi capumr. Deja mi-am luat o carte cu cele mai frumoase 100 de locuri din lume si nu pierd aproape nicio emisiune de calatorii. Cred ca daca aceste ghiduri ar fi capumrate doar de cei care isi permit sa calatoreasca de zece ori pe an, nu s-ar vinde nici 1% din ele. Cred ca targetul celor de la Adevarul e reprezentat de oameni ca mine, care pur si simplu vor sa afle pe ce lume traiesc si ce preocupari au altii, mai mult sau mai putin civilizati decat mine. Plus ca mi-am propus ca macar o data pe an sa plec din tara, chit ca ma duc pana la bulgari sau la unguri.ceţi place? 0

Titluri de același autor

Created in 0.051 sec