Eu sint Charlotte Simmons

Eu sint Charlotte Simmons
Preț: 47,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 696

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Alexandru Asmarandei

Universitatea Dupont si coridoarele ce gazduiesc crema studentilor americani, cupola gotica ce-ti taie rasuflarea, pajistile impecabile incarcate de istorie si traditie, arenele impresionante in care se tin campionatele sportive – aceasta este imaginea pe care o vede frumoasa si inteligenta Charlotte Simmons, o boboaca retinuta si cu simtul masurii, proaspat sosita din Carolina de Nord. Insa nu va trece mult timp pina sa se dezmeticeasca si sa isi dea seama, spre crunta ei deziluzie, ca, pentru studentii alesi pe sprinceana ai Dupontului, sexul, alcoolul, atitudinea sfidatoare, violenta si nu ara-reori rasista au mult mai multa greutate decit performanta academica. Pusa in fata acestei realitati dureroase, Charlotte are revelatia propriei personalitati, care prin candoare si simplitate o individualizeaza si o ridica deasupra celorlalti.

„Dialogul personajelor lui Wolfe este cel al realitatii profunde. Prin el, Eu sint Charlotte Simmons te face sa simti cacofonia fara sfirsit
a vietii de zi cu zi.” (The Los Angeles Times)

„De o gramada de vreme, lumea tot citeste si reciteste Adio, arme si Marele Gatsby… asa va face de acum incolo si cu Eu sint Charlotte Simmons.” (The Philadelphia Inquirer)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0158 sec