Eşti mai inteligent decât crezi. Un ghid al inteligenţelor multiple, pentru copii

Eşti mai inteligent decât crezi. Un ghid al inteligenţelor multiple, pentru copii
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 224
Format: 17x23

DESCRIERE

Ghici ce?
Eşti mai inteligent decât crezi!
Să fii inteligent înseamnă mai mult decât să iei note bune în general, inclusiv la testele de la şcoală. Înseamnă mai mult decât să citeşti bine, să rezolvi rapid probleme de matematică şi să memorezi lucruri. Înseamnă mai mult decât să ai un IQ ridicat.
Psihologul dr. Howard Gardner a studiat modul în care învaţă copiii şi adulţii. A descoperit că există multe moduri în care poţi da dovadă de inteligenţă. De exemplu, poţi avea inteligenţă muzicală. Sau inteligenţă socială. Poţi avea chiar inteligenţa naturii. Teoria inteligenţelor multiple a lui Gardner a schimbat modul în care profesorii din întreaga lume predau în şcoli.
Dar nu trebuie să aştepţi ca să-ţi spună cineva despre toate acestea. Le poţi învăţa singur. Le poţi aplica în viaţa ta începând de acum. Această carte îţi va arăta cum să faci acest lucru.
Citeşte această carte pentru:
* a învăţa despre opt tipuri diferite de inteligenţă şi ce înseamnă ele;
* a afla pe care dintre ele le ai (indiciu: deja le ai pe toate opt, doar că în grade diferite);
* a profita la maximum de cele mai dezvoltate tipuri de inteligenţă ale tale;
* a îmbunătăţi celelalte tipuri de inteligenţă pe care le ai;
* a folosi toate cele opt tipuri de inteligenţă la şcoală, acasă şi oriunde te duci;
* a descoperi mai multe despre cine eşti şi cine poţi deveni;
* a înţelege mai bine oamenii din jurul tău şi a te înţelege mai bine cu ei;
* a privi către viitor şi a te gândi cum îţi vei folosi tipurile de inteligenţă atunci când vei creşte.

Testele scurte te ajută să identifici numeroasele moduri în care poţi da dovadă de inteligenţă. Casetele „Ştiai că...“ te amuză cu lucruri fascinante. De asemenea, modurile amuzante de a-ţi îmbunătăţi diversele tipuri de inteligenţă sunt nişte sugestii uşor de pus în practică. Recomandările de la sfârşitul fiecărui capitol îţi indică reviste, cărţi, organizaţii şi website-uri de unde poţi învăţa chiar mai multe. Pentru că nu este vorba despre cât de inteligent eşti, ci despre modul în care dai dovadă de inteligenţă.Dr. Thomas Armstrong este un autor care a câştigat numeroase premii şi un orator cu 30 de ani de experienţă didactică. A scris 17 cărţi, care au văzut lumina tiparului în peste un milion de exemplare, printre care şi Multiple Intelligences in the Classroom; a publicat numeroase articole pentru periodice ca Parenting, Ladies’ Home Journal, Family Circle şi altele; de asemenea, a apărut la diverse posturi de televiziune şi de radio naţionale şi internaţionale, de la emisiunea Today a postului NBC până la postul BBC. Locuieşte în California, împreună cu soţia sa, dr. Barbara Turner, care este psihoterapeut.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec