Ești de neînlocuit?

Ești de neînlocuit?
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 360
Format: 14,5x20,5
Categoria: Management

DESCRIERE

Până acum, în toate organizațiile existau două echipe: conducerea și forța de muncă. Acum există și o a treia echipă - oamenii de neînlocuit. Aceștia sunt inventivi, conduc (indiferent de funcția pe care o au), stabilesc legături între oameni, fac ca lucrurile să se întâmple și ordonează haosul. Ei găsesc soluții atunci când nu există un set de reguli care trebuie urmate. Își încântă și își provoacă clienții și colegii. Își iubesc munca, dând tot ce au mai bun și transformând fiecare zi într-o formă de artă.

Oamenii de neînlocuit, care au un rol similar cuiului de osie, sunt plăcile turnante ale marilor organizații. La fel ca și mica piesă care împiedică roata să se desprindă de axul său, nu sunt faimoși, dar sunt indispensabili. Iar în lumea de astăzi ei sunt cei care obțin cele mai bune slujbe și beneficiază de cea mai mare libertate de acțiune.

”Astfel arată viitorul muncii (și al lumii). De fapt, viitorul e deja aici.” Tony Hsieh, CEO Zappos.com

”Dacă Seth Godin nu ar exista, ar trebui să-l inventăm - într-atât de indispensabil este! Aveți în mâini o carte fascinantă, accesibilă și plină de substanță. Citiți-o și faceți-vă un mare serviciu!” Alan Webber, fondator Fast Company

”Fiecare dintre noi ar putea fi un om de neînlocuit atât timp cât nu ne îndepărtăm de pasiunile noastre, ci perseverăm în a realiza tot ceea ce ne împlinește ca oameni, atât pe plan profesional, cât și personal. Numai fiind noi înșine ne putem arăta adevărata valoare.” Péter Barta, Director Executiv, Fundația Post-PrivatizareSeth Godin este autorul cărților Linchpin (2011, în traducerea de față), Triburi (Publica, 2010), The Dip, Purple Cow, All Marketers Are Liars, Permission Marketing, toate bestselleruri internaționale, care au schimbat modul în care gândesc și acționează oamenii de afaceri.

Este cel mai influent blogger din lume în domeniul afacerilor și se numără în mod constant printre cei mai citiți douăzeci și cinci de bloggeri care scriu în limba engleză. Este totodată fondatorul și CEO-ul Squidoo.com.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec