Esenta vitalitatii

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-728-632-1
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

Nouă Elemente Esenţiale pentru o vitalitate de lungă duratăRevigorarea trupului şi a minţii • Vindecarea durerilor şi leziunilor • Claritate şi flexibilitate • Sporirea concentrării şi a creativităţii • Exerciţii simple pentru toate vârstele • Îmbătrânirea – un proces reversibil

Nivelul de vitalitate este direct legat de funcționarea creierului. Când creierul se simte bine, dezvoltându-se și făcând noi conexiuni, suntem plini de vigoare, capabili să adoptăm o infinitate de modalități noi de mișcare, gândire și simțire. Anat Baniel combină ultimele descoperiri din domeniul neuroștiinței cu lucrările dr. Moshe Feldenkrais și cu propria metodă bazată pe o experiență terapeutică de peste 30 de ani. Explicaţiile sunt clare, iar exemplele care dovedesc eficienţa metodei sunt edificatoare.

Prin aplicarea celor Nouă Elemente Esenţiale pentru vitalitate, creierul îşi regăseşte capacitatea de a menţine permanent starea fizică şi psihică a organismului la nivel optim. Exerciţiile elaborate în cadrul metodei lui Anat Baniel sunt accesibile tuturor, indiferent de vârstă sau de starea de sănătate. Abordarea este cu adevărat revoluţionară şi se bazează pe studii ştiinţifice care dovedesc capacitatea creierului de a-şi reînnoi continuu conexiunile neuronale şi plasticitatea, prin stimularea atenţiei şi varierea mişcărilor, a tiparelor de gândire şi a trăirilor emoţionale.

Ilustraţiile care însoţesc descrierea detaliată a exerciţiilor ajută la buna lor execuţie, iar chestionarele inserate la sfârşitul capitolelor permit calcularea coeficientului personal de vitalitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0148 sec