English Grammar

English Grammar
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 224
Format: 21x26
Categoria: Engleza

DESCRIERE

Aprobat conform Ordin 3530/04. 04. 2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar-poziția 42

 

Lucrarea oferă o prezentare amănunțită, clară și riguros compartimentată a morfologiei limbii engleze, completând explicațiile teoretice cu numeroase exemple edificatoare. Fiecare capitol se încheie cu o secțiune recapitulativă și cu o gamă variată de exerciții pentru fixarea cunoștințelor dobândite.

Abordând deopotrivă noțiunile de bază (părțile de vorbire, ordinea cuvintelor, WH- questions), precum și aspectele teoretice mai dificile ale limbii engleze (verbele neregulate, verbele modale, phrasal verbs, false friends), lucrarea de față este un instrument deosebit de util elevilor de gimnaziu și de liceu, atât la clasă, cât și în vederea pregătirii pentru examenul de bacalaureat sau pentru obținerea unui certificat de competență lingvistică recunoscut la nivel internațional. Totodată, English Grammar vine în sprijinul profesorilor, furnizându-le un auxiliar cuprinzător și ușor de consultat pentru aprofundarea noțiunilor predate la clasă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec