English for Fun – Jocuri si activitati pentru clasele a III-a si a IV-a

English for Fun – Jocuri si activitati pentru clasele a III-a si a IV-a
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 64
Format: 20.5x26
Categoria: Clasa a III-a

DESCRIERE

English for Fun – Jocuri si activitati pentru clasele a III-a si a IV-a

Cum învățăm cel mai bine? Jucându-ne!
English for fun pentru clasele a III-a și a IV-a oferă elevilor la început de drum o modalitate captivantă de învățare a limbii engleze – prin jocuri și activități interactive adecvate vârstei, intereselor și nivelului de limbă ale celor mici.
Plină de idei pentru copii, părinți și profesori, cartea explorează într-o manieră jucăușă teme prevăzute în programa curentă:
– casa, familia și cei din jur, școala, localizarea obiectelor în spațiu, meseriile, activitățile zilnice, exprimarea timpului, animalele domestice și sălbatice; alimentația, sănătatea și corpul omenesc, îmbrăcămintea, vremea și anotimpurile, mijloacele de transport, petrecerea timpului liberi, planuri de vacanță, sărbători.
Cu un design atrăgător, cartea include un boardgame, prin care copilul repetă și aprofundează diverse noțiuni de vocabular, un test final de vocabular și o secțiune de cut-outs.
Activitățile sunt însoțite de suport audio gratuit, accesibil online, pentru deprinderea pronunției corecte și a dezvoltării competențelor de comunicare și receptare a mesajului oral simplu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Clasa a III-a - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0200 sec