Engleza pentru cei mici & CD audio

Engleza pentru cei mici & CD audio
Preț: 39,89 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Engleza pentru cei mici & CD audio
Este pregatit copilul tau sa invete limba engleza? Iata cartea ideala pentru el!
Prin intermediul acestei lucrari oferita de pro-librearie, cei mici pot descoperi si invata limba engleza usor si amuzant, impreuna cu copii Lily si Ben, precum si cu Muffin, cainele poznas al lui Ben.
In acest dictionar, veti gasi peste 700 de cuvinte de baza din vocabularul limbii engleze, insotite de exemple, precum si de imagini sugestive, organizate tematic in 22 de capitole cum ar fi „Eu, familia mea si prietenii mei”, „La scoala”, Hobby-uri si sporturi”, „Animale” sau „Craciunul”.
De asemenea, in fiecare capitol copii vor gasi detalii interesante despre viata in Marea Britanie (ce se intampla de „Pancake Day” si de ce in Marea Britanie se fac cadouri de Craciun numai pe data de 25 decembrie), precum si un vocabular tematic.
Cei mici vor invata sa construiasca singuri propozitii in limba engleza: dialogurile lui Ben cu prietenii lui de la fiecare capitol pot fi ascultate pe CD-ul audio care insoteste aceasta carte, astfel ca cei mici vor putea repeta si retine mai usor replicile din engleza.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec