Enciclopedia Statelor Lumii 2020 - Ediția a XVI-a EDIȚIE NOUĂ - Revizuită și actualizată

Preț: 94,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-7500-36-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 864
Format: 17x24
Categoria: Enciclopedii

DESCRIERE

Enciclopedia statelor lumii, ed. a XVI-a, aprilie 2020

 

398 hărţi, drapele, imagini capitale, hărți continente color, peste 200 ilustrații color

 

Volumul înregistrează schimbările din lume de la ediția precedentă până la primele informații legate de declanșarea epidemiei de COVID-19 care zguduie astăzi omenirea. O imagine emblematică a stării în care această epidemie a prins lumea noastră – evenimente istorice de ultimă oră, statistici mondiale, tabele economice –  în cel mai înalt grad sugestivă pentru comparația cu ce va urma pe plan economic, social, politic.

 

Câte două hărți alb/negru pentru fiecare stat, planșe cu drapelele color ale tuturor celor 195 de state suverane de astăzi, peste 200 ilustrații color – una pentru fiecare capitală, hărțile continentelor

Sunt 45 de ani de la prima ediție a acestei lucrări care, ajunsă acum la cea de-a XVI-a, a urmărit cu atenție, a consemnat cu acribie, a oferit explicații pentru toate modificările din lumea noastră. Aceasta înseamnă o medie de sub trei ani între două ediții succesive. Ceea ce indică, pe de o parte, că această carte și-a câștigat un binemeritat prestigiu, transmis de la o generație la alta (cum o dovedesc cele peste 500 000 de exemplare difuzate până în prezent), iar, pe de altă parte, că a existat și există la noi un public cititor dornic de informare, încrezător în virtuțile unei enciclopedii riguroase.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0202 sec