Enciclopedia astrologiei medicale

DESCRIERE

 

DESCRIERE

 
Enciclopedia astrologiei medicale - Dr. Howard Leslie Cornell
 
Scopul fundamental al acestei enciclopedii este de a expune influențele planetare care pot cauza diverse boli, tulburări și evenimente în decursul vieții, permițând astfel fiecăruia să-și folosească apoi propriile metode adecvate de tratament.
 
Expunerea realizată în acest tratat, asupra unui subiect care a fost suprimat în ultimul secol, este începutul unei noi ere în domeniul științei.
 
Medicii şi vindecătorii ar trebui să lase deoparte prejudecățile, să cerceteze astrologia şi să o dovedească prin observații directe; în acest mod sunt sigur că îi vor acorda locul cuvenit în şcolile şi colegiile lor de vindecare, aplicând-o în practicile lor zilnice. Din practica mea am găsit că astrologia are o valoare inestimabilă în diagnosticarea cazurilor de care mă ocup şi în determinarea rapidă a locului bolii în fiinţa pacientului: durata de timp de când suferă și formarea unui prognostic precis.
 
Ofer această lucrare lumii ca un efort născut din iubire, și am încredere că ea se va dovedi de un mare ajutor vouă tuturor, fiind de mare importanţă muncii mele din această viață.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0184 sec